Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 26 Ekim 2018, Cuma 09:39:06 tarihinde eklendi. 700 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU HÜKÜMETTEN ÖNCE HİÇBİR ABD AJANININ SORGULANDIĞINI BİLMİYORUM -

BU HÜKÜMETTEN ÖNCE HİÇBİR ABD AJANININ SORGULANDIĞINI BİLMİYORUM

 

Şu ajan papaz var ya ondan bahsediyorum. Salındı diye birçok muhalefet partili birçok şey söyledi. Neden salınmış. Tayyip Erdoğan onu ABD ile anlaşarak salmış falan filan. Sadece Kılıçdaroğlu önemli bir şey söylemedi, acaba neden? İnsanın aklına acayip şeyler geliyor, malum bir kaset operasyonuyla genel başkan olmuştu. Kasetinde arkasında FETÖ, dolayasıyla da ABD vardı tabi. Şu afra tafra yapan, mangalda kül bırakmayanlara bir çift sözüm var. Siz hiç bu hükümetten önce bir ABD ajanının içeriye atıldığını veya mahkeme edildiğini, ya da bir saatliğine de olsa karakola çekilip sorgulandığını duydunuz mu?  Şahsen ben hatırlamıyorum. Peki, hiç yok muydu? CIA ajanları hiç Türkiye’ye uğramadılar mı, bilinmiyorlar mı, görülmediler mi? Ne demek yok halen bile kim bilir ne kadarlardır. Benim bildiğim kadarıyla halende içeride, yani bu hükümet tarafından içeriye tıkılmış birkaç ajan daha var. Mesela topuz muydu içeride halen. O tutuklandığında da ABD baya gürültü çıkarmıştı ya, oradan biliyoruz. Bir AK Parti milletvekili anlatmıştı. Eski bir MİT müsteşarıyla sohbet ederken adam “evladım biz ABD’nin yani CIA’nın Ankara şubesi gibi çalışıyorduk” demiş. Bu ne demektir? Zaten bizim milli istihbaratımız bizatihi CIA ajanlarıymışlar. Bu utanılacak vaziyeti biz bu hükümet iş başına gelinceye kadar yaşadık.

Kendi milli istihbaratımızı CIA’ya teslim etme safhasından, CIA ajanlarını içeriye atabilme noktası, ne diyelim? Rahmetli Türkeş hatıralarında anlatıyor. “1960 ihtilal günlerinde başbakan vekili olarak iç işleri bakanlığına gitmiştim. Baktım ki bir odaya yabancıları girip çıkıyor. Bunlar kimdir dedim. ABD’li dostlarımız, bizden bir oda istediler burasını tahsis ettik dediler. bu ne demek oluyor? Biz sömürge miyiz? Derhal bunları kovacaksınız dedim” evet, Türkeş o ABD’li CIA ajanlarını kovmuştu. Sonra da onlarda Türkeş’i kovdular, Hindistan’a sürdüler. Dedim ya bu ülkede ABD ajanları en itibarlı kişilerdi. Zaten CIA ajanı FETÖ’yle de kavga MİT yüzünden çıkmıştı. İstihbaratımızın milli oluşu gerek ABD’yi gerekse İsrail’i çok rahatsız etmişti. İsrail’de yayın yapan “Ares” gazetesi MİT müsteşarımız Hakan Fidan, için “Arabasında bir bombayla havaya uçurulmayı hak ediyor” diye yazmıştı.  Eski MİT’çilerden Hiran Abbas’ı öyle uçurmuşlardı ya. Amerikan ajanı papaz yargılandı, ceza aldı, içeri de yattı salıverildi. ABD’de dersini aldı. Türkiye’de ajanları yargılana biliyor, içeriye atıla biliyor. Anlatmamız gereken buydu. Saygılarımla.

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek