Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 02 Ekim 2018, Salı 09:38:30 tarihinde eklendi. 953 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GÖZCÜNÜN PANTOLON MANŞETİ TRAJİK Mİ, PSİKOLOJİK Mİ, YOKSA STRATEJİK Mİ? -

GÖZCÜNÜN PANTOLON MANŞETİ TRAJİK Mİ, PSİKOLOJİK Mİ, YOKSA STRATEJİK Mİ?

 

Geçen hafta Gözcü Gazetesi şöyle bir manşet atmıştı “Pantolonu birde Hafize anadan dinleyin” Gazetenin ilk sayfasını boydan boya kaplayan bu manşet, Kocaeli’nde Hafize adında bir kadının intihar etmesiyle ilgiliydi.

Gazetenin iddiası Hafize abla oğlunun istediği pantolonu alamadığından dolayı intihar etmişti.

Vali de açıklama yapıyor , “Hafize adındaki kadın pantolon yüzünden değil PSİKOLOJİK hastalığından dolayı intihar etmiştir.” Diye. Peki, doğrusu ne ola ki? Yani “Hafize abla trajik sebeplerden mi, psikolojik hastalıktan mı ihtihar etti? Elbette doğru söyleyen Vali Beydir. Bu devirde bir pantolon için kimse intihar etmez. Geçen hafta Sokollu Camii önünde namazdan çıktık baktım birileri bir öbek pantolon yığmış bağırıyorlardı “seç beğen, tanesi on beş (15) liradır” diye. Bir paket, sigara parasına pantolon.

Peki, Gözcü Gazetesi neden öyle bir manşet attı? Gözcü’nünkisi ne trajik yani fakirlik, ne psikolojik, yani akılsızlık. Olsa olsa STRATEJİKTİR.

Yani hükümete vurmak, yani milli morali bozmak, yani ülkeye kötülük etmek bir yerlerde birisi intihar etsinde veya bir yerlerde bir felaket olsun, kötü bir şey olsun da ondan bunlar ülke ve iktidarlar aleyhinde bir sonuç çıkarmasınlar, aleyhte bir manşet atmasınlar hiç olur mu?

Gözcü Gazetesi’nin bu manşetinden bir gün önce de televizyonlarda, aynı günde de yine bazı gazetelerde Gürsel Tekin’in bir şovu vardı kapalı bir dükkan önünde dikilmiş “Bakın işte dükkanlar kapalıdır” diyor ve kriz reklamcılığı yapıyordu. Oysa CHP milletvekili Gürsel Tekin’in o pozu verdiği gün bende İstanbul Caddesi’ndeki bir gıda mağazasına gittim. Kalabalık o kadar çoktu ki, kasa önünde o kadar kuyruk vardı ki, beklemeyi göze alamadım. Bir şey almadan çıkmak mecburiyetinde kaldım. Ah keşke Gürsel Tekin buralarda olsaydı da o mağazaya bir götürebilseydik te alışverişi görseydi. Unutmadan söyleyeyim. Gürsel Tekin’in o pozu verdiği gün ve saat Cuma günü ve namaz saatiymiş. Gürsel Tekin ya gaflete düşmüş o saate denk gelmiş. Yani cuma cami bilmiyor. Ya da kötü niyetinden o saati kollamış, millet cumaya gidince aradığı pozu vermiş yani bunlar baykuşlar gibi virane arıyorlar ki ötsünler. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek