Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 28 Eylül 2018, Cuma 09:28:32 tarihinde eklendi. 712 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN YENİ HAVA ALANINI DA TÜRKİYE’Yİ DE DURDURAMAYACAKSINIZ -

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN YENİ HAVA ALANINI DA TÜRKİYE’Yİ DE DURDURAMAYACAKSINIZ

 

Yeni hava alanımız 29 Ekim’de açılacak ya ondan bahsediyorum. Geçen hafta bu hava alanın yapılmasını yine sabote etmeye çalıştılar. Bir grup PKK’lı, DHKP-C’li eşkıya sürüsü PKK’lı ve CHP’li milletvekilleriyle beraber şantiyeyi bastılar. Kargaşa çıkartmaya çalıştılar. (Aralarında bir adette İyi Partili vekil vardı. Hiç yakışmadı)

Bu havaalanı birilerine çok battı canım.

En başta da Almanya’ya. Sadece Almanya’ya değil ki Avrupası’ndan, Amerika’sından, İsrail’ine kadar Türkiye’nin büyümesini istemeyen bütün şer güçlerine. Avrupa ilerleme raporuna yazdı “MEGA PROJELERİNİZDEN RAHATSIZIZ” diye.

ABD’de defalarca ima etti rahatsız oldukları yetmedi. Türkiye’de ne kadar uşakları, köpekleri varsa Taksim’de topladılar, çevreyi ateşe verdiler bine yakın araç ve gereci yaktılar, tahrip ettiler. Biz onları üç ağaç için bunları yapıyor sandık. Birisi açıklama yaptı “MESELE AĞAÇ DEĞİL SİZ HALA ANLAMADINIZ MI?” diye.

Başkan çağırdı “Gelin derdiniz neyse çare bulalım” dediğinde “1- YENİ HAVAALANI İNŞAATI DURACAK 2- Y. SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ DURACAK….” Gördünüz mü köpekleri neden ortalığı yakıp yıkmışlar. Tabiki Türkiye durmadı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bitti. Havaalanı da bitecek. Alçaklıklar bu kadarla da kalmadı ki baktılar ki mega eserler durmuyor. Bu defa Siyonist’in ve ABD’nin baş köpeği devreye girdi. 17 ve 25 Aralık alçaklığıyla gerek köprünün ve gerekse havaalanının müteahhitleri içeriye alındılar.

Bu havaalanı on bir milyar avroya mal oluyor. Yirmi iki sene de işletecekler, her yılda bir milyar avro kira ödeyecekler. Yapım maliyeti on bir milyar avro olduğuna göre Türkiye’de bu parayı verecek bir zengin var mı? Yok, öyleyse ne olacak? Birkaç bankadan kredi alacaklar ki bu eseri bitirebilsinler. Peki, hapse girmiş bir kişiye bankalar kredi verirler mi? İşte alçak FETÖ’cüler bu eserleri durdurabilmek için yüklenici firma sahiplerine baskın yapıp içeri attılar. Bereket versin ki Tayyip Erdoğan gibi bir kayaya çarptılar da hepsinin oyunu bozuldu. Eserlerde kimisi bitti, kimisi de bitmek üzereler.

PKK’lıların bu ilk havaalanı engelleme eylemi değil ki. Yüksekova havaalanına az mı baskın yaptılar. Kaç defa çalışanları öldürdüler, makinaları yaktılar. Aynı eylemi bu defa İstanbul’da denediler. Sadece ellerinde kaleşnikoflar yoktu amaç aynıydı. Sözlü katılmalarda da zihniyet aynıdır. Ama durduramayacaklar kendileri bitecektir. Saygılarımla.

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek