Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 14 Ağustos 2018, Salı 09:39:50 tarihinde eklendi. 590 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU’NU SEÇENLER ONUN BAŞARILARINI DA GÖRÜYORLARDIR ELBET -

KILIÇDAROĞLU’NU SEÇENLER ONUN BAŞARILARINI DA GÖRÜYORLARDIR ELBET

 

Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin başına getirildiği günden beri çok büyük başarılara da imza attı. Tabi getirenler açısından. Başarılarını kabaca sıralayalım:

1-       Ankara’dan İstanbul’a kadar yürüdü. Daha önce hangi siyasetçi bunu başarabilmiş?

2-       İP ve PKK’nın meclise girmesini sağladı

3-       En önemlisi malum ve meşhur Taksim Kalkışması sayesinde ülkemizin gayri safi gelirinin en az yüz milyar geriletti.

Daha çok başarıları var ama kısa tutalım. Biz en sondan başlayarak izahat verelim. Belki anlamayanlar olur. Kılıçdaroğlu, CHP’nin Genel Başkanı olduğu günden beridir Türk ekonomisine zarar verebilmek için çaba sarfetti. Bazen İspanya’ya gitti, enternasyonel toplantılarında “Türkiye batacak. Sakın para göndermeyin. Yatırım yapmayın” dedi. Bazen Türkiye’ye en çok turist gönderen Almanya’ya gitti. “Türkiye’de can güvenliği yok, gelmeyin” dedi. Yalan söyledi, iftira attı. Bütün bunların ötesinde o meşhur Taksim isyanına da destek verdi.” Sizinle beraberiz” dedi. “ Alnınızdan öpüyorum” dedi. Gerçi bir ambulansı, bir otobüsü, bir devlet aracını veya bankayı yakarken görmedik ama bunları yapanlara destek verdi. “ Alınlarınızdan öperim” dedi. Eylemlere teşvik etti. Bu eylemin sonunda yüzde dörde düşen faiz oranları yüzde 10 un üzerine çıktı. Soros ve Rockefeller köpekleriyle beraber. Yapılan bu eylemler yüzünden Türkiye’nin kalkınma hızı düştü. Gayri safi gelirimiz belki de şimdi trilyon doları aşacaktı. Bu yıkıcı ve anarşist güçlere destek vermekle Kılıçdaroğlu kendisini o makama getirenler nezdinde kahraman oldu.

Son seçimde CHP’nin aldığı yüzde 22 oy yüzünden Kılıçdaroğlu suçlanıyor. Oysa Kılıçdaroğlu İYİ Parti ve PKK’lıların adlığı oyu da kendine sayıyor. Bir de öyle hesaplayın bakalım? İYİ Parti’ye ödünç milletvekili de verdi, oy da verdi. PKK partisine gelince eğer CHP’nin desteği olmasaydı meclise girebilir miydi? Kılıçdaroğlu haklıdır. Bir gazeteci ifşa etti. CHP dışarıdan idare ediliyormuş. Biz bunu Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olduğu günden beri söylüyoruz. Kılıçdaroğlu’nu o partinin başına getirenler öyle davranmasını istiyorlar. “ Seçimler geçersiz, başkan gayrimeşru, can güvenliği yok, darbe kontrollüdür…” Adam bu ülkeye savaş açmış.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek