Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 10 Ağustos 2018, Cuma 09:38:48 tarihinde eklendi. 659 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İçimizdeki ABD uşaklarıyla mücadele edelim -

İçimizdeki ABD uşaklarıyla mücadele edelim

 

Ne diyordu Kissinger? “ABD, nerede bir kendi devletine ihanet eden bulursa onu kullanır. Amerika’da ise hiçbir haini barındırmaz.” Lütfen içinizdeki aykırı, soytarı sözleri ve eylemleri seyrederken Kissinger’in sözlerini hatırlayalım. Amerika kendi ülkesine, kendi milletine ihanet eden birilerini bulduğunda onu mutlaka kullanırmış. Peki, Türkiye’de öyle birilerini bulabildi mi acaba? Var mı acaba öyle kendi milleti ve devleti aleyhinde çalışan birileri bu ülkede? Eğer varsa bunu nasıl anlayacağız? Türkiye aleyhinde ABD için çalışıp da göğsüne “Ben ABD uşağıyım” yazacak değil ya.

Türkiye’nin milli menfaatleri aleyhinde çalışan, söz söyleyen, eylem yapan, kalkınmasına mani olmak isteyen  ya da Türkiye için çalışan, ülkesine faydalı olan kişi ve kurumlar aleyhinde iftiralar atan, yalanlar söyleyen, kumpaslar düzenleyen kişi ve kurumlar kime çalışıyor? Bu ülkenin bir fidanını, bir camını kıran bir fabrikasının çalışmasını engelleyenler bilsin ki bu ülkenin haini ABD’nin ise uşağıdır.

Her hain, her ABD uşağı Can Dündar gibi ABD bayrağıyla sarınıp yatacak değil ya. Siz hiç Amerika’da “Şuraya şu santral yapılmasın, şu köprü, şu hava alanı yapılmasın” diyen duydunuz mu? Ha, birkaç zararsız gösteriye izin verirler. Ama iş ciddiye gelince adamı oyarlar. ABD’de insanların bazıları açken, köprü altlarında evsiz barksız yaşarken silahlanmaya kendinden başka bütün dünyadan daha fazla para ayırıyor, itiraz edebilen var mı?

Benim bir arkadaşım var. 1962’lerde Tunceli’de asker, öğretmenlik yapmış “Okulumuzda ABD’li ikide barış gönüllüsü vardı.” diyor. Evet, o yıllarda Amerikalı “Barış Gönüllüsü” adı altında çok ajan çalıştı. Bunlar ne yaptı? Bulundukları yerlerde ABD’ye çalışacak, kendi ülkesine ihanet edecek insanlar yetiştirdiler. Bölgelerinin sosyolojik farklılıklarını not ettiler. Türkiye’yi karıştırmak için, bölmek için, raporlar hazırladılar. Amerika’nın, elini uzatıp da mahvolmayan ülke var mı? Türkiye’deki siyasi partilere bir bakın. AK Parti ve MHP dışındakilerde mutlaka bir Amerikan Planlarına uygun çizgi bulursunuz.

FETÖ en çok deşifre olmuş bir Amerikan Çetesiydi. Bu çözüldü ve anlaşıldı. Peki ya diğerleri? Ya hala çözemediklerimiz, anlayamadıklarımız? Eskiden ta ABD’den gelip burada bazı derneklerde seminerler verenler olurdu. Bu Yahudi tarikatı (Atatürk öyle diyor) derneklerin şimdi ne yaptıklarını biliyor muyuz? Müslüman bir sokulduğu yılana bir daha sokulmamalıdır.

Saygılarımla…

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek