Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 24 Temmuz 2018, Salı 09:31:02 tarihinde eklendi. 547 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 TEMMUZ’A “KONTROLLÜ DARBE” DİYEN ALÇAKLAR HİÇBİR ZAMAN ALDANMADILAR -

15 TEMMUZ’A “KONTROLLÜ DARBE” DİYEN ALÇAKLAR HİÇBİR ZAMAN ALDANMADILAR

 

Darbe teşebbüsü asla unutacağımız bir olay değildir. O gece Büyük Ada’da ABD’li görevliler, yani CIA ajanları toplantı halindeydiler. Darbenin başarısız olacağı belli olunca bu CIA ajanları hızla Türkiye’nin dışına kaçmışlardır. Helikopterle bir grup asker alçak Yunanistan’ın Trakya yakınlarındaki bir kasabasına inmişti. Bunların sayısı sekizdir. Halen Yunan makamlarınca koruma altında misafir ediliyor. Geçen günü bir televizyon ekibi Türkiye’den o kasabaya gitmiş çekim yapıyorlardı. Oradaki halkla konuşurlarken görgü tanıkları diyorlar ki “Helikopterden sekiz değil on iki kişi indi, diğer dört kişiyi siyah bir taksi gelip aldı…” Peki, varlığı ve adları gizli tutulan o esrarengiz şahıslar kimdi? Ben söyleyeyim, alçak CIA ajanlarıydılar. Eminim daha da alçak olan ve darbe teşebbüsüne “Kontrollü darbe, tiyatro” diyen hainler o ajanları biliyorlardır. Bu namussuz FETÖ’ye aldananlar var bir de hiç aldanmayanlar var. Aldananlar uyandılar. Aldanmayanlar ise alçak hainlerdir. Halen aynı yoldadırlar. Yani onlar FETÖ ile beraber olanlar FETÖ’nün yalan, iftira ve kumpaslarıyla siyaset yapanlar, yapmaya devam edenlerdir.

Dedik ya “FETÖ bir ABD CIA köpeğidir” diye. ABD ve CIA’nin köpeği bir tane değil ki, aynı cins değil ki. Ülkemizi ele geçirmek için ABD tek köpek kullanmıyor ki.

ABD ve CIA’nın kullandığı köpeklerden sadece bir tanesiydi FETÖ. Onun için diyorum “Hiç aldanmayanlar var” o hiç aldanmayanlar, zaten her zaman FETÖ’nün yapmak isteyipte yapamadığını yapmaya çalışıyorlar.

Bunların işbirliği sadece PKK’ya yardımda veya büyük eserlerin durdurulmasında değil ki. Yapabilseler Türkiye’yi paketleyip ABD ve İsrail’e teslim edeceklerdir.

Yoksa her şey bu kadar açık iken neden darbe teşebbüsüne “kontrollü ve tiyatro” diyorlar?

Bu ülkede yaşayıpta Türk milletinin değer ve inançlarını hiçbir zaman sindiremeyenler var. Bunlar eskiden FETÖ’yü bir hoca sanıyorlardı ve düşmandılar. Sonra hoca olmayıp bir gavur olduğu anlaşılınca FETÖ’yü sevdiler. Şimdi savunuyorlar. Aldananlar ise onu hoca sanıp sahip çıkmışlardı. Müslüman bile olmayıp bir CIA ajanı olduğunu anlayınca nefret ettiler ve şimdi eziyorlar.

Bazıları, “Erdoğan onu büyüttü, sahip çıktı. Erdoğan’ı cezalandıralım. Ne yapalım?” “Erdoğan’ı asalım. Erdoğan karşıtlarını iktidar yapalım FETÖ gelsin işin başına geçsin. FETÖ’cüler af edilsin, yeniden görevlerine dönsünler. Yani FETÖ’nün önündeki en büyük engel Erdoğan’dır. O bir bertaraf edilse CIA’nın işleri yoluna girecektir. Sizi alçaklar sizi ağzınızdaki her laf FETÖ’den bir iftiradır. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek