Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 20 Temmuz 2018, Cuma 09:34:04 tarihinde eklendi. 648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD, DÜNYANIN NERESİNDE BİR HAİN BULURSA ONU KULLANIR “KISİNCİR” -

ABD, DÜNYANIN NERESİNDE BİR HAİN BULURSA ONU KULLANIR          “KISİNCİR”

 

ABD, DÜNYANIN NERESİNDE BİR HAİN BULURSA ONU KULLANIR

                                                                                                                              “KISİNCİR”

Başlığı yeniden okuyalım. ABD’nin eski dış işleri bakanlarından ve de Siyonist çetenin en baş akıl hocası Kisincir, öyle söylüyor, hem de pervasızca ve de dünyaya meydan okurcasına “Amerika dünyanın neresinde olursa olsun bir hain bulduğunda onu mutlaka kullanır. Kendi içindeyse hiçbir haine hayat hakkı tanımaz”

Kisincir Yahudi’sinin sözünü bir daha, bir daha okuyun ve Türkiye’mizi düşünün kimler kullanılmış ve halen kimler kullanılmaya devam ediyor?

BÜTÜN DARBECİLER HAİNDİR ve SİYONİST UŞAĞIDIRLAR

Malumunuz 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılını doldurduk. Özellikle bu darbe teşebbüsünün arkasında ABD ve İsrail o kadar var ki, buna tam olarak ortaya çıkarmak bizimde işimize gelmiyor, çünkü savaş sebebidir. Eğer 15 Temmuz gecesi İstanbul Büyük Ada’da toplantıda olan FETÖ ve CIA MOSSAD ajanlarını suçüstü yapıp yakalansaydık, kesin olarak ABD ve İsrail’e savaş açmamız gerekirdi. Lakin bu alçakların gücü bizim öyle bir karar almamıza mani oluyor. Hep şunu düşünmüşümdür. Keşke bilebilseydik te o gece bir fedai müfrezemizle orayı basıp hepsini kurşuna dizebilseydik, lakin kendi derdimizdeydik. Vatanı hainlerden kurtarma telaşındaydık.

Görüldüğü üzere her zaman darbecilerin arkasında yabancılar oldu. hiç bir darbe masum değildir. Hepsi de Siyonist çeteler ve ABD ajanları tarafından desteklenmiştir. Son darbe teşebbüsüyle ilgili Rusların söylediği bir söz var, diyorlar ki, “siz öyle bir şey yaptınız ki, tarihinde ilk defa ABD ve NATO’yu yenilgiye uğrattınız. Bunu ABD affetmez. Bizimle daha çok iş birliği yapınız.”

Rusların bu görüşü çok isabetlidir. ABD bizi asla affetmez. Belki de bize direk savaş açmaz ama çok daha başka yollardan bizi durdurmaya, batırmaya, bölmeye çalışacaktır. İşte PKK ve bölücülere verdiği destek ortada. Beş bin tır silah veriyor. ABD’deki kredi derecelendirme kuruluşları, dolar ve ekonomik operasyonlar ve daha ne kadar bilmediğimiz operasyonlar hepsi de bu savaşın parçalarıdır.

Ve muhalefetin dili. Darbe teşebbüsüne “tiyatro, kontrollü darbe” diyenler bunların tamamı da Siyonizm’den ve CIA’dan beslenen sözleridir. Yani darbenin farklı savunucularıdır. Bunlar ya gafil, ya da hainin ta kendisidirler. Utanmasalar “suçlu Erdoğan’dır iktidarı FETÖ’ye bıraksın” diyeceklerdir. Bugün Erdoğan’ı suçlu ilan etmek FETÖ’yü savunmaktır. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek