Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 17 Temmuz 2018, Salı 09:19:09 tarihinde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DARBE TEŞEBBÜSÜNÜN İKİNCİ YILINDA FETÖ’NÜN YALANLARIYLA SİYASET YAPANLAR -

DARBE TEŞEBBÜSÜNÜN İKİNCİ YILINDA FETÖ’NÜN YALANLARIYLA SİYASET YAPANLAR

 

Darbe teşebbüsünün ikinci yılını doldurduk.

Önce bu olayı iyi anlayalım. 15 Temmuz 2016’daki o darbe teşebbüsü öyle bildiğimiz darbelere benzemiyordu. Eğer başarabilselerdi darbeciler Türkiye’yi esir alıp, paketleyip Siyonist eşkıya çetesine teslim edeceklerdi.

Özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı kaybedecektik. Dahası milli bütünlüğümüzü hem de vatan, yani toprak bütünlüğümüzü kaybedecektik.

Bütün işaretler bunu gösteriyordu. Sınırlarımıza yakın NATO ve ABD üslerindeki hazırlıklar ve de PKK eşkıyasının günler önceden darbeyle ilgili hazırlıkları ve davranışları, birilerinin vatanımız ve milletimiz için ne planlar yapmış olduklarının açık delilleridir. Düşman bu kadar kahpeyken, ülkemiz ve milletimiz aleyhine bir işgal, bir zalimane plan yapmışken, bu alçaklık ve işgal planı bu kadar açık iken hala bu alçak darbe teşebbüsünü savunanlara ne demelidir?

DARBE TEŞEBBÜSÜ NASIL SAVUNULUR?

Bu ülkede darbecilerin cezalandırılmasına karşı çıkanlar var mı? Var. Darbe teşebbüsünün bastırılması esnasında şehit olanların yakınlarına yapılan yardımlara itiraz eden karşı çıkanlar var mı? Var.

Gazi olanlara yapılan yardımlara itiraz edenler var mı? Var. Dahası darbeye “kontrollü darbe, tiyatro” diyenler var mı? Var tabi ya.

Paki darbeye ve darbecilere daha nasıl yardım etsinler. Birazcık sıktırabilselerdi, belki de o gece silahını alıp darbecilerin yanında saf tutacaklardı ama buna cesaret ister.

Ey darbe ye “kontrollü darbe tiyatro” diyenler siz FETÖ’cünün kralısınız.

İlla da FETÖ, sizi öperken görecek ve görüntüleyecek değiliz ya. Siz darbeye “kontrollü darbe, tiyatro” dediğiniz de eminim FETÖ size öpücük ve selam gönderiyordu.

Dahası hala FETÖ’nün yalanlarıyla ve kumpaslarıyla siyaset yapıyorlar. İşte bir seçim daha geçirdik. Sözlerinizden FETÖ’nün yalan ve iftiralarını çıkarsak geride ne kalır?

FETÖ demek sadece F.Gülen demek değildir.

FETÖ demek “MOSSAD, CIA ve siyonzm” demektir. Bunlar sizin kim bilir nerenizden tutarlar ki hep FETÖ’nün yanında yar alıyorsunuz. FETÖ ağızıyla konuşan FETÖ’cüdür vesselam FETÖ’cü hain darbe teşebbüsünün ikinci yılında FETÖ’cüleri iyi tanıyalım. “Su uyur düşman uyumaz” saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek