Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 16 Kasım 2017, Perşembe 09:31:26 tarihinde eklendi. 734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Değişemeyen tek şey değişimdir …. - Ertan Bayer

Değişemeyen tek şey değişimdir ….

Dünya da ve ülkede gündem hızla değişiyor.  Cumhurbaşkanı da söylediği her sözle yaptığı her hareket ile gündemi belirliyor.

CHP’nin iktidar olması için gündemi yaratması lazım.  Aksi halde başkasının yarattığı gündem üzerine tartışma yaparsa iktidar olamaz.  Adalet Yürüyüşü ile CHP ilk kez gündem yaratmıştı. Bunu tekrarlaması lazım.

Şimdilerde ise Türkiye, AKP Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı’nın Atatürk’ü sahiplenmesini konuşuyor.  Kimisi memnun, kimisi ise 2019 seçimlerine kadar halkı kandırmak için Atatürkçü diyor.

Bana göre AKP Genel Başkanı gerçekten Atatürkçü ise  Milli Eğitim Müfredatı’nda kaldırmış oldukları Atatürk İlke ve Devrimleri’ni yeniden müfredata alırlar. O zaman samimi olduklarına inanırım. Sanırım vatandaş da lafa değil icraata bakacak.

 Bu nedenle AKP Genel Başkanı’nın Atatürk’e sahiplenmesine kızmamak lazım, gerçekten sahiplenmesini sağlamak lazım.

Bunu bir 4 yıl önce birileri söyleseydi inanmazdık. Ancak o zamanlar imkansız olan şeyler şimdi oldu. Belki de bize şimdi imkansız denen şeyler 4 yıl sonra olacak. O nedenle gündemi iyi takip etmek ve ülkemizi kötü günlere getirenlerin de nasıl Atatürkçü olduklarını anlatmak gerek.

Bence 31 Ocak 2018 yılına kadar ülkemizde ve dünya da çok şey değişecek.  Belki de bu hızlı değişime ayak uyduramayacağız. O nedenle de ön yargılı davranmamak, değişmeyen tek şeyin değişim olduğuna inanmak lazım.

 

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek