Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 10 Kasım 2017, Cuma 09:29:19 tarihinde eklendi. 1573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATATÜRK’E İHANET EDENLER -

ATATÜRK’E İHANET EDENLER

“Atatürk’ün İlkeleri” falan diyoruz ya nedir bu ilkeler? Tabiki bu “İlkeler” konusunu çok istismar edenler var.

Bence, en önemli ilkesi Atatürk’ün Mason localarını kapatmasıdır. Bu çok önemli konu birçok insanımızı belki de ilgilendirmiyor, ama bana göre çok önemlidir. Yani Atatürk’ün Masonlara bakış açısı önemlidir. Atatürk Masonlara “Yahudi tarikatı” diyordu. Bakmayın siz şu piyasadaki Kemalist şarlatanlara onlar, her türlü İslami düşünceye ve inanca karşıdırlar da sıra Yahudi tarikatlarına gelince çıtları çıkmaz. Neden tekkeler zaviyeler, İslami cemaatler kapatıldı ve bir daha açılmadı da, Yahudi tarikatlarına alabildiğine yol verildi?

Onları da Atatürk kapatmıştı. ATATÜRK’e İLK İHANET MASON LOCALARININ AÇILMALIDIR. Bu ihaneti de CHP ve İsmet İnönü yapmıştır. CHP vekilleri ve çevreleri ve de yayın organları İslami inançlarla ilgili aleyhte her gün ve her saat bir sürü laf ediyorlar da ve de bu tavırlarını da Atatürkçülüğe bağlıyorlar da neden bu “Yahudi tarikatı” Masonlara tek laf etmiyorlar? Bu günah bu ihanet CHP’ye aittir. Yani Atatürk’ün İlkelerini ilk çiğneme günahı CHP’ye aittir. Öyleyse bu günahı temizleme işi de CHP’ye düşer. “İktidar mecliste güçlüdür onlar kaldırsın” diyemezler. Bizde bir söz vardır “leşi öldürene sürütürler” diye. Önce Atatürk’e yaptıkları saygısızlığı gidermek gayesiyle bütün CHP vekillerinin müşterek imzalarıyla bir önerge verecekler, tabiki Masonluğun yeniden yasaklanmasıyla ilgili ondan sonra hükümet vekillerinden destek isteyecekler. Eğer Ak Partili vekiller desteklemezlerse o zamanda gerekeni söyleyecekler. Hani CHP Atatürk’ün partisi ya onun ilkesi ya, onun yasakladığı bir kural ya, onu da çiğneyen CHP ya. Kafkas Marşını Atatürk’e uyarlayıp “İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar” şovlarıyla Atatürkçülük olmaz. Hadi sıkıysa dediğimi yapın Masonların aleyhinde çıkın mecliste bir konuşma yapın. Atatürk’ün dediği gibi “Bunlar Yahudi tarikatıdır, derhal kapatılsınlar” deyin. Görelim sizin hem Atatürkçülüğünüzü, hem de cesaretinizi.

Yapamazsınız. Sonra sizi oyarlar ve bir tarafa koyarlar.

Sizin yaptığınız “Atatürk içiyordu” diye içki savunuculuğu yapmak, dindarlara çatmak falandır.

Anıtkabir Müzesi’ne içtiği bardakları ve leblebileri koymuşlar. Atatürk böyle mi anlatılır? Tabi ki niyetleri Atatürk üzerinden alkolizmi teşvik etmektir. Ortalık Atatürk’ün “Yahudi tarikatı” dediği Masonik cemiyetlerle doldu, onlarla uğraşsanız ya. Şu Lionslar, Rotaryanlar ve daha adını sayamadığım çeşitli sivil toplum kuruluşları “Alman vakıflarından, ABD’li Rokofeler ve Soros vakıflarından” yardım alan neidüğü belirsiz fitne ve yıkıcı cemiyetlerden bahsediyorum. Atatürk sağ olsaydı bunlara müsaade eter miydi? CHP’nin genel başkanı da “Soros ve Rokofeller” vakıflarından yardım alan bir derneğin kurucusu ve de üyesidir. Kimden duydum? “Barış Yarkadaş” söyledi. Vay vay vay! Hani, Bekri Mustafa bir ölünün kulağına “dünyada ne var derlerse, Bekiri Mustafa imam oldu de gerisini anlarlar” demiş. Kemal Kılıçdaroğlu CHP’ye başkan oldu. Ey Mustafa Kemal gerisini anla!.

Bu konuda daha ne yazayım?

 

Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek