Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 28 Temmuz 2017, Cuma 09:47:51 tarihinde eklendi. 576 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ARTIK TÜRKİYE'DE ADALET VAR, AJANLAR SATILMIŞLARDA YARGILANABİLİYOR. -

ARTIK TÜRKİYE'DE ADALET VAR, AJANLAR SATILMIŞLARDA YARGILANABİLİYOR.

Ben ülkücü geçmişim sebebiyle 1980 öncesi olayları yakından takip ediyordum. Bir gün Ankara'da ki ülküdaşlarımız kenar mahalledeki bir komünist hücresini basıyorlar. Bir çok yasak suç aleti yanında bir çuvalda Alman Markı buluyorlar. O zamanların kavgaları da öyleydi, bazen onlar bizlere ülkü ocaklarımızı basarlardı. Bazen de biz onların toplandığı dernek veya gizli hücrelerini basardık. Uzatmayalım. Ülküdaşlar buldukları bu bir çuval markı bekar evlerine getiriyorlar. "Vay namussuz kızıllar. Kalpazanlıkta yapıyorlarmış." deyip markları bekar odalarında ki kömür sobasında yakmaya başlıyorlar. Hepsini yakıp da ellerinde az bir şey kaldığından birisinin "Yahu biz bunları yakıyoruz ama bunlar sahici mark olmasın" demesi üzerine ellerinde kalan o son markları kontrol ettiriyorlar. Meğer hepsi de sahte değil sahici markmış.

O zamanlar Almanya mark kullanıyordu. Önceleri çokta değer vermediğimiz bu olay bende derin soru işaretleri bıraktı. Ülküdaşlarımızın yaptıkları işin suç olduğunu bilmesi sebebiyle etrafa çokta duyurmadılar bu mesele çok mana ifade ediyor. Bir komünist hücresinde bir çuval Alman markı ne arıyordu? Hem de Türkiye'nin başkenti Ankara'nın bir mahallesinde? Anlıyoruz ki Almanya, Türkiye'mizin içerisinde yıkıcı unsurlara uzun zamandır yardım ediyor. Aslında bu bir delildi. Araştırmılması gerekiyordu. Ben her zaman derim "Komünistler düşmanlarımızın yıkıcı askerleridir." Ne zaman bir yere baraj veya santral veya yol veya hava alanı yapmaya kalksak veya maden falan aramağa yeltensek bir takım sivil toplum kuruluşları harekete geçiyor, "Yaptırmayız" deyip ortalığı velveleye veriyorlar. Yahu biz iki gün işimizi gücümüzü bırakıp bir yerlere gidemiyoruz ya paramız olmuyor ya zamanımız. Adamlar ülkeye zarar verebilme uğruna haftalarını aylarını harcıyorlar. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Ya beyler, bu işleri biraz karıştıran "Uğur Mumcular, Hablemitoğulları" gibiler de hep ortadan kaldırıldılar ve kim vurduya gittiler. Ama şimdi vuramıyorlar neden? Adalet geldi adalet!.                                Alman Ajanları yakalanıp hapse atılıyor. Alman dışişleri bakanı bağırıyor. "Adamımızı bırakın. A.B.D Ajanı yakalanıyor aynı ses; adamımızı bırakın. C.H.P'li vekil içeriye atılıyor. Aynı yerlerden aynı ses; Adamımızı bırakın. PKK'lı vekiller içeriye tıkılıyor, aynı ses aynı avaz. Ulan pezevenkler, bu ülkede artık adalet var, bırakırsa hakimler bırakır. Neydi o eski günler. Bir zamanlar adalete, Seyfi Oktay üzerinden daha sonra FETÖ üzerinden hükmediyordunuz. Bütün köpekleri salıverip taşları bağlıyordunuz. Almanın, ABD'linin, Siyonist’in sözü bizden de, bu ülkeyi yönetenlerden de daha çok geçerdi? O günler geride kaldı. Artık bu ülkeyi Türk Milleti yönetiyor ve adalet var. Herkes bunu bilecek ve görecektir.

Saygılarımla.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek