KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu yazı 07 Temmuz 2017, Cuma 09:34:58 tarihinde eklendi. 976 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GANDİ’NİN YOLU ADALET YOLU MU? -

GANDİ’NİN YOLU ADALET YOLU MU?

Bir ana muhalefet lideri Ankara’dan İstanbul’a yürürse ilgi uyandırır. Bende ilgi duydum. İlk günü, baktım sağında uzun sakallı Karadeniz şiveli bir ihtiyari, orada adalet arıyormuş. Solunda modern giyimli bir bayan oda adalet arıyormuş. Merak ettik ve öğrendik. Sağındaki CHP kortejine yakışmayan uzun sakallı ihtiyarı konuşturdular. Oğlu hava harp okulunda talebeyken 15 Temmuz darbe girişimine katılmış. Şehitler köprüsünde yüze yakın vatandaşımızın şehit edilmesine sebep olan darbecilerin içerisindeymiş ve tabi tutuklanmış. Şimdi babası Kılıçdaroğlu’yla beraber CHP kortejinde “ADALET” arıyor. “hava harp okuluna nasıl girdi? Soruları hangi FETÖ imamından aldı?” o kısmını şimdilik bilmiyoruz. Sadece babasının Kılıçdaroğlu’yla beraber ADALET aradığını gördük. “BİZDE ARIYORUZ O ADALETİ” solundaki bayanın kim olduğunu öğrendik. Oda hani şu devlete iki (2) trilyon iletişim masrafı yükleyen adana milletvekili var ya işte oymuş. Oda ADALET arıyormuş. Bizde arıyoruz “hey ADALET NEREDESİN?”

GELELİM GANDİ MESELESİNE

Gandi Hindistan’ın İngiliz sömürgesinden kurtuluşunun lideriydi. Yürüdü, milletiyle beraber İngilizleri ülkesinden kovdu. Bizim Gandi ise Kılıçdaroğlu CHP genel başkanıdır. Yüzleri biraz benziyor. Fakat birkaç küçük fark var. Ne mi? Birincisi gerçek Gandi, yani Hintli Gandi elbiselerini kendisi dokur, kendisi diker ve yalınayak yürürdü. Bizim Gandi yani çakma Gandi ise en lüks markalardan giyinir ve bir otobüs karavanına çevrilmiş lüks bir şekilde döşenmiş klimalı yataklıdır onda istirahat eder. Hindistanlı gerçek Gandi’yle bizim çakma Gandi arasındaki en büyük fark ise gerçek Gandi emperyalistleri yurdundan kovmak için yürüdü, bizim çakma Gandi’miz ise emperyalistleri “ülkeye müdahale etsinler” diye yürüyor. Bu o kadar net o kadar açık ki, biraz vatan sevgisiyle birazda aklı olan herkes bunu görür. “BİZİM GANDİ NE İÇİN YÜRÜYOR?” İzah edelim ABD ve MOSSAD köpeği FETÖ emir veriyor. Askerimizin içerisindeki itleri de Suriye’deki Türkmenlere yardım götüren tırlara operasyon yapıyorlar. Bu tırlardaki malzemeleri fotoğraflayıp MOSSAD ve CIA ajanlarıyla beraber CHP merkezine veriyorlar. O içerdeki vekilde bu resimleri Cumhuriyet Gazetesi sorumlusu Can Dündar’a veriyor. Can Dündar bunları gazetesinde yayınlıyor. Bu resimler “Devlet sırrıdır”

Can Dündar mahkûm oluyor. Bütün Avrupa elçileri yeryüzünde ne kadar haydut devlet varsa hepsi Cumhuriyet Gazetesine destek olmaya geliyorlar. ABD Başkan Yardımcısı Con Baydın gazeteye gelip Dündar’ın oğlunu “Baban bir kahramandır” diyor. Şimdi Can Dündar emperyalistlerin kucaklarında kaçak yaşıyor. Kitabında “Bana bu resimleri o vekil verdi” diye yazıyor. Malum o CHP’li vekilde ajanlıktan ceza alıyor. Bu resimlerin gazetede basılma sebebi ve de dünyadaki bütün haydut çetelerin bu meseleyle bu kadar ilgilenmesinin sebebi de büyüyen ve etrafındaki meselelere ilgi duyan Türkiye’yi DAEŞ’e yardım yapmaktan LAHEY ADALET divanında yargılatmaktır. Gördünüz mü alçaklığı?

Gördünüz mü ADALET arayanları? Gördünüz mü katil DHKPC marşlarıyla yürüyenlerin aradığı adaleti. Bu yürüyüş “emperyalizme ajanlık serbest olsun” arayışıdır. Planı FETÖ ÇİZMİŞ kumpası FETÖ yapmış bizim çakma Gandi yürüyor, ADALET arıyor, bakalım bulabilecek mi, FETÖ, PKK ve dış desteklerle beraber.

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek