Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 25 Nisan 2017, Salı 09:42:01 tarihinde eklendi. 429 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YENİ DEVLET BAŞKANIMIZDAN TÜRKİYE'NİN YENİDEN TAMİRİNİ İSTİYORUZ. -

YENİ DEVLET BAŞKANIMIZDAN TÜRKİYE'NİN YENİDEN TAMİRİNİ İSTİYORUZ.

Şimdi muhalefetin yenilgiye bahane arama zamanıdır.

Zaten bunu her seçimden sonra yapmıyorlar mı?

Bir sıfırda olsa, bir sayı farkla da olsa yenilgi yenilgi, galibiyette galibiyettir. Belki Türk Milleti henüz farkında değil ama bu referandum büyük bir ihtilaldir. Bunu emperyalistler anladılar da onun için bu kadar debeleniyorlar. Boş verin siz emperyalistlere ve de uşaklarına. Şimdi seçilecek olan yeni devlet başkanımızdan beklentilerimiz vardır. Kendilerine milletin verdiği bu gücü iyi değerlendirip kullansınlar. Bu oylamayı kimse küçümseyemez.

Biz bu Cumhuriyeti büyük millet meclisinin yüzde kırk yedisinin katılımıyla kurduk. Yine ilk Cumhurbaşkanını da aynı katılımla seçtik. Bugüne kadar meşhüriyetine hiç itiraz eden oldu mu.?

Şimdiyse topyekun bir milletin verdiği bir destek mevcuttur.

NEDİR İSTEDİĞİMİZ.?

Öncelikle devlet çarklarındaki metal yoğunluğu bir gidermemiz lazımdır. Çürüyen çarkları yenilemek, eskiyenleri atmak, çalışmayanları çalışır hale getirmek gibi.

Bugüne kadar birilerinin çizdiği bir düzene milletimizi uydurmak için uğraştılar. Elbiseyi vücuda değil de, vücuda elbiseye sığdırmaya çalıştılar. Onun içinde sağımızı solunumuzu yontup yaraladılar. Şimdi artık bütün düzenler, planlar Milletimize göre yapılmalıdır. MİLLET DEVLETİN DEĞERLERİNE DEĞİL, DEVLET MİLLETİN DEĞERLERİNE UYMALIDIR.

Hani diyorlar ya "Cumhuriyet değerleri, kuruluş değerleri" falan filan. Hiç itirazımız yoktur, kuruluş değerlerimize dönelim ve döneceğiz. Bizim için "kuruluş değerleri" ilk meclisin aldığı kararlardır. Hani Deniz Baykal diyordu ya "Türkiye'nin her şehrinden seçilip gelen kimisi şalvarlı, poturlu, çarıklı, sarıklı, sakallı ama şerefli meclis"

İşte o kahraman, gazi ve şerefli meclisin aldığı kararlar Türk Milleti için "kurucu değerlerdir."Başta "Cumhuriyet" sonra "İstiklal Marşımız" ve de "Bayrağımız" Bizim en başta gelen kuruluş değerlerimiz bunlardır. Bayrağımızı üzerindeki "HİLAL" İslam dini demektir. Bunu bir kere beynimize sindireceğiz. İkinci olarak İstiklal Marşımızı baştan sona anlayarak ve de her kelimesini düşünerek ve sindirerek okuyun "Hakkıdır, hakka tapan Milletimin İstiklal." "İstiklal" kimin miş? Hakka tapanmış.

Bir devlet kurulurken eğer milletin değerleri üzerine oturmamışsa o devlet sağlam olmaz. Biz Milletimizin değer ve kültür derinlikleri şura da dururken, devletin yapısını gittik bataklığa oturttuk. Onun içinde kurulduğu günden beridir devletle milleti bir türlü barıştıramadık. Onun içinde bir asrımız isyanlarla , darbelerle uğraşmakla geçti. Birinci meclise hayranız, saygımız sonsuzdur.

Sonraki gelenlerin ta 1950'ye kadar Milletle alakaları yoktur. Zaten millet seçmedi, öyleyse aldıkları kararlarda meşru değildir, Şahsen benim saygımda yoktur.

İşte şimdi gün milletin günü dür. Milletimizin arzuları ve değerleri neyse o temele dönme zamanıdır. Millet olmadan devlet olmaz. önce millet, yani milletin değerleri.

 

                                                                                                                                             Saygılarımla.. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek