Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu yazı 21 Nisan 2017, Cuma 09:27:30 tarihinde eklendi. 657 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRK MİLLETİ EMPERYALİZMİ BİR DAHA YENDİ -

TÜRK MİLLETİ EMPERYALİZMİ BİR DAHA YENDİ

Elbette oylama sonuçlarından bahsediyorum.

Tam tuş olmadı ama ne yapalım sayıyla da olsa galibiyet galibiyettir.

Evetler yüzde elliyi geçti ya bunun adı galibiyettir.

"Evet oylarının kazanması düşmanı denize dökmek! kadar önemlidir." Bu tabir Deniz Baykal'a aittir. Gerçi o Hayır için bu tabiri kullanmıştı ama, ben Evet için anladım.

Neden? Çünkü düşmanı denize dökmek Evetle olacağındandır. Bugün çıkan yasaya Hayır diyenlerin öncülerine bir bakın. Bunlar "barajlara hayır, yollara hayır, santrallere hayır, köprülere hayır, hava alanlarına, hızlı trenlere hayır demişler.

Bugünde bu yasaya Hayır, diyorlar bu tesadüf mü?

Keşke ben yanılsam, keşke ben yalancı olsam, keşke benim şu sözlerim doğru olmasa. "Türkiye'deki emperyalizmin en güçlü organizasyonu CHP'dir." yalan mı?

Eğer ben yalan söylüyorsam köprüye, yola, santrala, hava alanına neden karşı çıkıyorlar.? Çünkü emperyalizm öyle istediği içinde ondan. Taksim gezi olayları öncesi Türkiye'de kalkınma oranı yüzde dokuza çıkmıştı, faizde yüzde dört buçuğa inmişti. Emperyalizmin ajanları o olayları düzenlediler, faiz oranları iki katının üzerine, kalkınmada yarısının altına indi. Bunlar tesadüf müdür.?

Beyler, bu ülkede kötülükleri de, felaketleri de düzenleyenler vardır, hiç bir şey tesadüf değildir. Biz böylesi olaylarda rol alanlara bakıyoruz. Her kötülüğün içerisinde bu günün hayırcılarının önde gelenleri vardır. İşte onun için diyorum, Baykal'dan da esinlenerek "düşmanı denize dökmüş gibi" sevinçliyim. Mordak'ın televizyonunun morarmasını da hesaba katarak tabi.

Bu seçimle ne oldu.? Çok büyük bir devrim oldu.

İsterseniz buna "Halk İhtilali" de diye bilirsiniz.

Hani N. Fazıl Kısakürek'in "Sakarya" şiirindeki şu sözlerinde dediği "Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek. Siz hayat süren leşler, Sizi kim diriltecek? "Artık "Ölümlü yalanın def olup gitmesini ve ölümsüz gerçeğin tekrar geri gelmesini bekliyoruz."

Bir gün, eski dış işleri bakanlarımızdan Kamuran İnan şöyle demişti "Türkiye'de bir çok ülkenin lobisi vardır. En zayıf lobi ise Türk lobisidir." kelimeyi anladınız mı? özetle, yabancılar bu ülkede Türklerden daha güçlüymüşler, nerede?

Türkiye'de. Yahu bu ülkeyi benim dedem kurtardı, Cumhuriyeti benim dedelerim kurdu. Vergi veren benim , askerlik yapan benim birkaç senede birde oy kullanıp iktidar seçiyorum, neden yabancının sözü benden fazla geçiyormuş? Vesayet var, vesayet. Ne demektir Vesayet.? Birileri bizi akılsız kabul ediyor. Bizim adımıza gizli mahallerde karar veriyorlar. Kararları geçerli olsun diye de bizim aydınlanmamıza, zenginleşmemize, kalkınmamıza engel oluyorlar. Bunun içinde en çok kullandıkları (hadi şimdi söyleme?) CHP'dir. Yalan mı.?

Ağzımdaki baklayı çıkarıyorum, onun içinde madem ki bu ülkede CHP vardır.? Başkanlık sistemi çok, çok lazımdır. Neden 2007' de  A. Gül'ü seçtirmediniz.? Neden meclisi boykot ettiniz. İşte bu oylama o günkü tavrınızın sonucudur. Çok iyi oldu. Hayırlı Olsun.

 

                                                                                                                                                Saygılarımla..... 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek