Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 17 Mart 2017, Cuma 09:33:25 tarihinde eklendi. 455 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU BİR CEHALETMİ YOKSA, İHANETİN İP UÇLARIMI? -

BU BİR CEHALETMİ YOKSA, İHANETİN İP UÇLARIMI?

Büyük alim gazali diyor ki "Cahillerle tartışmayın, kazanamazsınız. Zira bugüne kadar ben hiç kazanamadım." Mevlana hazretleri diyor ki "kırk alime bir misal verdim hepsi anladılar da, bir cahile kırk misal verdim, anlatamadım." 

Tarihçi ilber Ortaylı hoca diyor ki "Cahillik kendi nefsinde tutarlılıktır. Tehlikeli olan Yarı cahilliktir." Kemal KILIÇTAROĞLU CHP'ye ilk gelen başkan olduğu günlerde Türkiye gezisine çıkmıştı, Çanakkale'ye de uğradı. Orada yaptığı meydan konuşmasında şöyle kollarına alabildiğine açarak havalı bir şekilde dedi ki "İstiklal harbimizin en önemli saflarının geçtiği bu  topraklar." Vah zavallı vah!. Çanakkale savaşlarını istiklal harbimizin bir cephesi sanıyor.

O zamanda yazmıştım "Bu adam zır cahil" diye de bazı CHP'liler bana telefon açıp sitem etmişlerdi. Şimdi bir hukuk referandum arefesindeyiz. CHP parti olarak "HAYIR" tarafında, hatta başını çekiyor. KILIÇTAROĞLU da CHP'nin genel başkanı olarak en ateşli HAYIR, nutukları yapıyor. Bir konuşmasında diyor ki "Eğer bu kanun EVETLER geçerse . sonrada Cumhurbaşkanı bir partiden, Başbakan başka bir partiden olursa, kesin aralarında anlaşmazlık çıkar. Asıl bunu düşünmek lazım. Bunu hiç anlatan yok.." Vay, vay, vay.  Yahu biz altı aydan beri neyi konuşuyoruz.? Mecliste bunca kavga ne için yapıldı.? Neden bacak ısırdınız.? Neden burun kırdınız? Neden kürsüyü devirdiniz, mikrofonları kırdınız? 

Mecliste neyi oyladınız? Vah dedim ya, vah ki vah. Yahu bu kanunun çıkma sebebi zaten bu. İki başlılığı gidermek .Başbakanla CUMHURBAŞKANLIĞINI birleştirmek. Bu adam sahiden zır cahil mi yoksa yarı cahil mi?

Adolf Hitler, kavgan adındaki kitabında şöyle yazıyor."Yahudi lider seçerken adayının yanına bir av köpeği gibi sokulur, onu koklar, inceler. Eğer kullanabilecek zaaflar yoksa, yavaşça geri çekilir, ona bütün gücüyle saldırır. İftira atar. İktidarını ve icraatlarını yok etmeye çalışır.(Tıpkı Tayyip Erdoğan ve nice siyasetçilerimize yaptıkları gibi) Eğer malum kişinin zaaflarını anlarlarsa, kollarına girerler, o müthiş propaganda ve para göçleriyle o adamı yükseltirler. Onu tepe tepe kullanırlar.." KILIÇTAROĞLUNUN CHP'nin başına getiriliş merhal esine bir bakın. Partide bir sürü Mıymıntıdan birisiyken Deniz Baykal bir kaset operasyonuyla alaşağı edildi. Yerine kılıçdaroğlu getirildi. Ah şu hitler söylendiği gibi bir yalancı olsaydı. Ah keşke şu düşündüklerin hep komplo teorisi olsaydı. Ama gerçek.

Şu kasabanın sokaklarında on dakika dolaşsam KILIÇTAROĞLU' n dan daha iyi en az yüz kişi bulurum.

İşte böyle Cahillerin önünü kesmek için bu kanuna EVET diyoruz.         

 

                                                                                                                                       Saygılarımlar.. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek