Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 06 Ocak 2017, Cuma 09:49:54 tarihinde eklendi. 648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni yılla beraber yeni terör -

Yeni yılla beraber yeni terör

Ne demiştik “Yeni –Yıl”. Yıl, diyorsun ha. Hiçte yılmaya niyetimiz yoktur. Benim 1970’li yıllarda mütevazi bir kitap evim vardı. Orada milli ve dini ağırlıklı kitaplar satardım. O güne kadar Lüleburgaz’a gelmemiş kitapları gençlere ulaştırmaya çalışırdım. O günlerde de terör vardı. Komünist terörün bende hedefiydim. Çok defa sabahları dükkanıma geldiğimde kapının altından atılmış tehdit mektupları bulurdum. Bu mektuplarda “Derhal bu dükkanı kapa ve Lüleburgaz’ı terk et, yoksa öldürüleceksin…” yazardı. On beş defada dükkanımın camlarını kırdılar. Peki, ben ne yapmalıydım? Ya komünist haydutların tehditlerinden korkup dediklerini yapacaktım, ya da direnip inancımın mücadelesini verecektim. Ben ikincisini yaptım, direndim. Fakat kızıl eşkıyanın da şakası yoktu. Her gün onlarca arkadaşımızın şehadet haberlerini akşam ajansından dinliyorduk. Her tehdide uğrayan gibi bende tedbirimi aldım. Çekmecemde silahım, elim gabzesinde, emniyeti açık, gözlerim kapıda “bana saldıracak olan gördüğüm anda ondan önce tetiği çekmek” üzerine yaşadım. Mademki ülkemiz, polisimiz aynı şartları yaşıyor, benim o zamanki halim gibi “her yaklaşanı terörist” bilip ona göre davranmalıdır. Raynanın kapısındaki polis gelen şüpheliden önce silahını çekmeliydi, namlunun ucunu görür görmez de tetiğe basmalıydı değil mi? Ruhu şad olsun.” Şimdi herkes kendi ideolojik açısından teröristin kimliğini arıyor. Beyler terörist DAEŞ’li de olsa PKK’lı da olsa komünist DHKPC’li de olsa değişen bir şey yoktur. Siz teröriste değil patrona bakın. Patronları hepsi de aynıdır. Hepsinin eylemleri aynı dairede planlanıyor. Aynı silahın saban bir ülkücüyü, akşamda bir komünisti öldürdüğü çok görülmüştür.  Teröristler kukladır. Siz kuklacıyı arayın. Araştıracağınız iki şey var. Birincisi patron kim? İkincisi ise hedef kim? Patron belli ABD Türkiye’ye yardım önermiş. Vay vay vay. Gözlerim yaşardı. Bay Obama, tabiki yardım edebilirsiniz. Birincisi derhal FETÖ’yü verin. Kincisi ise PKK’ya, PYD’ye, DAEŞ’e yardımı kesin tamam mı? Pis sahtekarlar. Size fark ettiğim ilginç bir şey daha söyleyeyim mi? ABD’nin yardım teklifini en çok seslendirenlere dikkat ettiniz mi? “CNNtürk ve Halk TV” manidar değil mi? Zaten biliyoruz da, bilginiz katmerleşsin diye yazdım.

Hedef kimdi? Türkiye ve mevcut iktidar değil mi? Bunda şüpheniz var mı? Peki, Türkiye’yi hedef alanlar neden bombalar patlatıyor, katliamlar yapıyor, elçiler öldürüyorlar. Sebep çok. Bu iktidar birilerinin sözlerini dinlemiyor. Başka? Durmadan yeni yeni eserlerin açılışını yapıyorlar. Türkiye’nin kalkınması durdurulamıyor. Başka? Batı haydutlarının istemediği ülkelerle, yani Rusya’yla falan anlaşmalar yapıyor. Başka? Bölgemizde batı haydutlarının planlarını bozacak barış adımları atıyor.

O yüzden cezalandırılmayı hak ediyoruz.

 

Birde terörün hedeflerine farklı şekilde hizmet edenler var. Terörün patronlarının en önemli hedefi Türkiye’de istikrarsızlığı yaymaktır. İstikrarsızlığında baş adresi Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Oradaki kavgalar ülkenin her yerinde yankı bulur. Geçmişteki meclis anlaşmazlıkları darbelerin baş sebebi olmuştur. Bununda çaresi başkanlık sistemidir vesselam. Ondan bazıları bir taraflarını yırtıyorlar. Mevlam milletimizi korusun. Amin. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek