Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 22 Kasım 2016, Salı 09:29:09 tarihinde eklendi. 1035 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAZILARI İÇİN ŞORTLU BAYAN ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR -

BAZILARI İÇİN ŞORTLU BAYAN ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR

Birkaç aydır bu olay defalarca bazı medyayı meşgul ediyor. “şortlu kadına tekme atan tutuklandı, şortlu bayana saldıran salıverildi. Tekrar tutuklandı. Nasıl salınırmış” ne PKK ne Fırat kalkanı harekâtı, ne Musul savaşlar. İlla da şortlu bayan. Nedir bu bayanın özelliği? Siz anlamazsınız şortlu bayan çok önemlidir. Daha doğrusu onun önemi insan olduğundan veya baya n olduğundan falan değildir. Şortlu bayan oluşundandır. Daha da doğrusu önemi bayanlığında da değildir. Bizatihi şortudur. Yani önemli olan şorttur şart değil şort. Bu şortlu bayan hadisesi belediye otobüsünde bir serseri şortlu bayana tekme atmıştı ya, yani olay öyle başlamıştı. O zamandan beri hiç takip ettiniz mi kaç bayan bıçaklandı? Veya benzin dökülüp yakıldı? Ama hiç birisi şortlu bayan kadar haber olmadı. Ölümle bitenler bile birkaç satırla geçiştirildi neden? Dedim ya önemli olan insanlığı veya kadınlığı değil şorttur şort. Bir müddet önce posta gazetesinde başka bir haberde çıkmıştı. Öğretmenin birisi sınıfta kız ve erkek öğrencileri ayrı ayrı oturtmuş. Vay bu yapılır mıymış? Bunun adı haremlik selamlık imiş. Ya işte aynı mevzu. Kız ve erkek öğrenciler karışık oturmalı. Arada sırada erkek öğrenciler kızları çimdiklemeli Siyonist böyle istiyor. Eğer bir öğretmen böyle şeylere mani olmak isterse posta gazetesi ve benzeri Siyonist medya ayağa kalkıyor şortlu bayanın şortunun olduğu gibi. Peki nedendir? Burada yazacağım amma tam anlatabilir miyim bilmiyorum. Bazı olaylar çok girift ve karışıktır. Bunların gerçek manasının anlayabilmek için hepsini iyi takip edip alt alta yazıp öyle anlamak ve manalandırmak lazımdır. Mesela siz şehit cenazelerini izliyor musunuz? Şu şehit kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün cenaze merasimini izlediniz mi? Eşini gördünüz mü? Babasını annesini gördünüz mü? Onların içerisinde hiç şortlu bayan var mıydı? Ya da onların arasında hiç şortlu bayan barınabilir mi? Ya da olaya daha umumi bakalım siz hiç şortlu şehit eşi veya kızı gördünüz mü? O şortlular hiç vatana canını feda edecek kahramanlar doğura bilir mi? Veya eşleri şehit olsa “vatan sağ olsun” diye bilirler mi? Bu yazıyı okuyup ta itiraz edenler olacaktır. Peki, neden yoklar, neden göremiyoruz? İtiraz edecek olanlara söylüyorum. Beyler sizin göremediğiniz bazı şeyler var. İhanetin boyutları ve cinsleri var. Geçen yazımda da söyledim. Her şey dümdüz değil. Hani Yunus Emre diyor ya “bende bir ben vardır benden içeru” aynen öyle, her olayın bir söylenen kısmı vardır bir de söylenmeyen kısmı.

 

15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesi sela ve ezan okuyan altmış üç din görevlisine saldırı olmuş. Bu saldıranlarla ilgili ne ceza verildi bileniniz var mıdır? En azından şu şortlu bayanın binde biri kadar bile medya da yer bulmadı. Hele İzmir’de bir görevliye saldıranın bir tanesi de şortlu bayandı. Dava edilmiş. CHP ilçe teşkilatından bir grup mahkemeye dinleyici olarak gelmişler ama saldırıya uğrayan görevli için değil saldıran şortlu bayan için. Burada da şort öne çıktı. Emperyalizmin satılmışlarının işi milli ve manevi değerlerdir. Vatan sevgisine giden yoldur. Milli ve manevi moral değerlerimizdir. Şortlu bunun sembolüdür. Anladınız mı? Saygılarımla  

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek