Lüleburgaz girişinde TIR devrildi
CHP Haftalık halk toplantısı gerçekleşti
Lüleburgaz’da Gençlik Parkı artık cıvıl cıvıl!
Armando’da Yaz indirimleri başladı
Bu yazı 15 Kasım 2016, Salı 09:27:31 tarihinde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YOLDAŞLAR! NOLUYOR, BU EMPERYALİSTLER SİZİ NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİYORLAR? -

YOLDAŞLAR! NOLUYOR, BU EMPERYALİSTLER SİZİ NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİYORLAR?

Ben biliyor ve çoktan beri de bu satırlar da yazıyorum da bilmeyen çok vardır. Herkes sanıyor ki Amerika ve batının şu sömürgeci ve emperyalist devletleri komünistlerin ve solcuların düşmanıdır.

Gine herkesin şöyle de bir kanaati vardı ki, komünistler, solcular, emperyalizmin düşmanlarıdırlar, sömürgeci batı ülkelerinin uşağıdırlar. Yanlış kardeşim yanlış. Bu gazetede defalarca yazdım. Bu milletin inançlarını paylaşmayan, kültürel erozyona uğramış olanlar, her söyleminde ve eyleminde bu ülkenin ekonomisine, milli çıkarlarına, milli birliğine zarar verenler hangi ideolojiyi savunurlarsa savunsunlar bu ülkeye ve bu millete düşmandırlar, emperyalizmin ise uşağı ve dostudurlar.

Sevgili okuyucularım olayları izliyorsunuz değil mi? Yani şu cumhuriyet gazetesine yapılan operasyondan ve de PKK’lı vekillerin tutuklanmasından bahsediyorum. Batı nasılda hop hop hopluyor. Nasıl da kıçlarına iğne batmış gibi zıplıyorlar. Hani bunlar solcuydular? Hani bunlar Marksist’tiler? Hani bunlar antiemperyalisttiler? Yani emperyalizmin düşmanıydılar? Vallahi sıkışınca herkes maskelerini fırlatıp attı ve kendilerini ilan ettiler. Amerika’sı, Avrupalısı demek istiyor ki “bunlar bizim adamlarımız, bunlar bizim uşaklarımız, bunlarla biz sizi hizaya getireceğiz, sizin bunlarla canınıza okuyacağız, bunlara dokunamazsınız adamlarımıza dokundurtmayız” lütfen olayları iyi takip edelim. Bugüne kadar bu ülkede hiç gazeteci tutuklanmadı mı? Milletvekili tutuklanmadı mı? Parti kapatılmadı mı? Alparslan Türkeş beş sene içerde tutulurken siz batıdan hiç ses duydunuz mu? Pardon ABD elçisi konuştu “neden Türkiye’de darbe yaptırdınız” diyenlere “siz Türkeş’in iktidarından kurtardık” dediydi. Ya merhum Erbakan? Defalarca partisi kapatıldı batıdan hiç çıt çıktı mı? Demek ki onlar bu batılı haydutların Uşakları değillermiş. Ama şimdi bakın neler oldu. Avrupa birliği ülkelerinin büyükelçileri Ankara’da bu hususta toplandılar. Türk devletine gövde gösterisi yaptılar. Amerika, Almanya açıklama yaptılar “kaygılıyız” dediler. Homur, homur, homurdandılar. Türkiye’ye baskı yapmaya çalıştılar. Güya korkutup serbest bıraktıracaklar. Gözünü sevdiğimin Ak Parti hükümeti, gözünü sevdiğim Başbakan, Cumhurbaşkanı hiç sallamadı bile. Ben emperyalistlerin televizyonlarını da takip etmeye çalışıyorum. “İtibarımız gitti, şu devlet şöyle dedi, Merker böyle dedi…” Ulan sizin de ağababalarınızın da, Merkerinizin de, Amerikanzında sülalesini? Aslanın artık bu ülkeyi Türk Milleti yönetiyor. O sizin güvendiğiniz haydut emperyalistlerin ulumasına kim bakar? Onların topunun canı cehenneme. Eğer bu ülkeyi ben yönetsem, hangi gazeteye dokunduğumda batı haydutlarından ses çıkarsa o gazeteciye daha da çok ceza veririm. Onların sadece bu ülkeye zarar verenlere sahip çıktığını artık anlamayan kaldı mı ki? Mademki batı emperyalistleri kendi uşaklarını ve ajanlarını savunuyorlar, mademki kendi köpeklerine sahip çıkıyorlar, onlara sahip çıktıklarına daha çok ceza vermelidir. Üç verilecekse beş vermelidir. Üçü işlediği suçtan, ikisi de uşaklıktan, ajanlıktan. Bence birde şöyle bir standart getirmelidir. “Bu ülkeyi sevmeyen bu ülkede gazetecilik ve televizyonculuk yapmamalıdır.” Her meselede düşmandan yana tavır koyanların bu ülkede kamuoyu oluşturma hakkı ve selahiyeti olmamalıdır. Böyle gazete ve televizyonlar var mıdır ki? Elbette var. Zaman zaman yazıyorum, Yunan gavurundan daha çok ülkeye saldıranlar var. Onlar ne hakla gazete çıkarsınlar ki? Saygılarımla.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek