Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 20 Ekim 2016, Perşembe 09:49:49 tarihinde eklendi. 1135 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçim telaşı başladı - Ertan Bayer

Seçim telaşı başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ekim Ayı’nın başında Kahramanmaraş’ta yaptığı toplantıda “2017 Nisan Ayı’nda yerel seçim olabilir” sözü üzerine CHP’de Türkiye genelinde bir hareketlilik başladı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı’nın ve MHP ’lideri Devlet Bahçeli’nin de önümüzdeki ilkbaharda Başkanlık sistemi için referandum yapılmasını dile getirmeleri henüz seçim olacağı belli olmasa da siyaseti hızlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Kırklareli eski Belediye Başkanı Kadir Gökçe,  Lüleburgaz Zübeyde Hanım Parkı’na gelerek kendini gösterdi.

Bunun yanında da CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal  Başkur’un CHP Kırklareli İl Toplantısı’nda Kırklareli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu söylemesi siyasi hareketliliği iyice arttırdı.

Kırklareli’ndeki harekelilik Lüleburgaz’a da yansıdı.

Şimdi herkes Kırklareli’nde ve Lüleburgaz’da belediye başkanlığına kimler aday diye merak ediyor.

Kırklareli’nde mevcut Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile birlikte Ünal Başkur, Kadir Gökçe ve Turgut Dibek’in isimleri Kırklareli Belediye Başkanı olarak geçiyor.

Lüleburgaz’da ise mevcut Belediye Başkanı Emin Halebak ile birlikte Av. Koray Şentürk, Av. Alaaddin Güncer, Hakan Dedeoğlu gibi isimler Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için konuşulan isimler arasında.

Ancak en fazla merak edilen konu hangi seçim olacak? Atamamı yoksa ön seçim mi olacak?

Buradan görülen o ki  Cumhuriyet Bayramı’nın ardından Lüleburgaz ve Kırklareli başta olmak üzere Kırklareli genelinde siyaset iyice hızlanacak.

 

 

 

  

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek