Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 11 Ekim 2016, Salı 09:28:03 tarihinde eklendi. 661 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FETÖ de gavurun Erdoğan nefretine sığındı -

FETÖ de gavurun Erdoğan nefretine sığındı

FETÖ, terör örgütünün lideri Gülen geçen gün bir gazetede gördüm “Ben Tayyip Erdoğan’ı hiç sevmem, geçmişte de sevmezdim, şimdi de sevmiyorum…” demiş. Bu sözleri bir Amerikan gazetesine verdiği demeçte sarfetmiş. Bu FETÖ’nün zaten öteden beri Amerikan ve İngiliz yayın organlarında çokça demeçlerini çıkardı ya, yine öyle bir şey de bu defaki biraz strateji kokuyor. “Ben Tayyip Erdoğan’ı hiç sevmem” derken “Yahu bak bende sizdenim. Hani siz Tayyip Erdoğan’ı hiç sevmiyorsunuz ya, aynen bende sizin gibiyim, sizin gibi düşünüyorum. Benim Tayyip Erdoğan düşmanı oluşumdan istifade edin. Beni Türkiye’ye iade etmeyin…” demek istiyor. Hazır emperyalist haydutların Türkiye düşmanlığını biliyor. Türkiye düşmanlarının da Tayyip Erdoğan’ın şahsında bu düşmanlıklarını yoğunlaştırdıklarını, Türkiye’ye zarar vermenin yolunun Tayyip Erdoğan’a zarar vermekten geçtiğini bildiklerini de biliyor. Onun için “bakın beni koruyun. Beni değerlendirin. Ben Erdoğan düşmanıyım.” diyor. Vay köpek vayyy!. Benzeri satılmışlar her zaman böyle oluyorlar biliyor musunuz? Dün böyleydiler, bugün de böyleler. Yüz elli senedir değişmediler. Hangi ülkeye köpeklik yapıyorlarsa, o ülkenin iti, uşağı, yalakası oluyorlar. Geçtiğimiz asrın başlarında İngiliz’in, Fransız’ın, Alman’ın köpeğiydiler. Şimdi de bu ülkelere köpeklik yapanlar varsa da daha çok Amerika’ya köpeklik ve uşaklık yapıyorlar. Bu manyakların hedefleri güya Tayyip Erdoğan. Bu köpekleri yollayan emperyalistlerin hedefi ise bizatihi Türkiye’mizdir, milletimizdir, milli bütünlüğümüzdür. Bu aptallar bir buçuk asırdır bu gerçeği bir türlü göremediler. Bu emperyalist haydutları görmek için çok ta zeki olmaya gerek yok. Zaten medyalarında Tayyip Erdoğan nefreti fışkırıp duruyor.

Geçen seneki Haziran seçimlerinden sonra “Selahattini Eyyubi durdurulduğu” manşeti atan İtalyan gazetesi tam sayfa Tayyip Erdoğan posterini basıp altına da “En tehlikeli Türk” yazan Fransız dergisi, yine tam sayfa Erdoğan resminin üzerine “diktatör” yazan Alman “Derşipikel” dergisi. Daha her gün sayfalarında Erdoğan nefreti kusan irili ufaklı Amerikan ve Avrupalı bir sürü gazete ve televizyon programı, bunlar gösteriyor ki dünyanın ne kadar sömürgeci, emperyalist haydutu varsa hepsi de bizim Cumhurbaşkanımızdan nefret ediyorlar. Bu da bizim Cumhurbaşkanımızın ne kadar büyük adam. Ülkesine ne kadar faydalı bir lider olduğunu gösterir.

Türkiye’nin kalkınmasını, yükselmesini istemeyen düşmanlarımızın Tayyip Erdoğan nefretini anlayabiliyoruz.

Emperyalistler için “En tehlikeli Türk”, Türk milleti için en faydalı liderdir.

Bunu elbette anlıyoruz. Anlıyoruz anlamasına da, bir türlü anlayamadığımız şudur nasıl oluyor da milletimizin fertleri emperyalist haydutların oyununa geliyor.

Nasıl oluyor da içimizden sömürgecilere köpeklik yapan vatandaşlarımız çıkıyor?

Sakın ha bu sitemimi FETÖ için yaptığımı sanmayın. Onun kanının da, dininin de bizden olmadığı anlaşıldı. Biz kendi dinimizden ve milletimizden olanların, bunca tecrübeden sonra hala bu tuzakları ve oyunları görememelerine şaşıyoruz ve üzülüyoruz.

 

Allah c.c. bu mikroplardan milletimizi ve devletimizi korusun. Amin. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek