Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 04 Ekim 2016, Salı 09:16:19 tarihinde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz’da başaramayanlar, yeni yalan ve plan peşindeler -

15 Temmuz’da başaramayanlar, yeni yalan ve plan peşindeler

Piyasa da yeni iddialar var ya 15 Temmuz gecesinde ülkemize hizmet edenlerin üzerine atılan iftira ve yalanlar dümdüz olduktan sonra satılmış haydutlarda başarılı olamayınca, emperyalizmin beyin takımı yeni iftiralar, yeni yalan ve iddialar uydurmaya başladılar. Bunlardan ilk duymaya başladığımızda şuydu “bu darbe girişimi bir senaryodur. Bir tiyatrodur, ciddi bir darbe girişimi değildir.” Vay anasını, bütün yaşadıklarımız bir yalan bir tiyatrodan ibaretmiş. Bilmem ki doğru olabilir mi acaba? Bakın benim kafam fazla çalışmaz da, hepten de akılsız değilim. Mesela şu söylediklerinizi siz keşfetmiş değilsiniz. Yani sizin kafanız bu kadar yalana çalışmaz. Bu sizin söylediklerinizi dışarıda ki emperyalizmin sözcüleri de söylüyor. Zaten onlar ne söylerlerse sizde aynen onların dediklerini tekrar ediyorsunuz ya. Şunu demek istiyorum, darbecilerin cürmünü hafifletecek, darbeyi önleyenlerin de kahramanlıklarını küçültecek cinsten iddia ve iftiralar sizin buluşunuz değildir. Bu iddialar tamamen yine sizi ve o darbecileri milletimizin başına bela eden emperyalizmin eseridir. Bundan eminim yani bu kadarına kafam çalışıyor. İkinci olarak eğer siz haklıysanız yani bu darbe teşebbüsü bir tiyatroysa bu iktidarın bir senaryosuysa, bunca uçak bir tiyatro için havalandı, birçok önemli yerler, bir senaryo icabı bombalandıysa tanklar sokaklarda araçları ve insanları bir tiyatro için ezdilerse, bunca insan bir tiyatro gereği öldü ve yaralandıysa vay anasını! Bu ne biçim bir tiyatroymuş? Bu ne büyük senaryoymuş? Böyle bir senaryoyu yazanı ve tiyatroyu oynayanları tebrik etmemek mümkün değildir. Eğer benim devletim bu kadar büyük senaryolar yazabiliyorsa ve tiyatrosunu da oynaya biliyorsa, bu bana gurur verir. Bu çapta bir devletim varsa onunla iftihar ederim. Ancak benim bildiğim, Türk devleti böyle karışık ve büyük senaryolar yazamaz. Türk milleti de bu kadar tiyatrocu ve sanatçı değildir.

 

Ancak Türk devletinin de, Türk milletinin de bir özelliği vardır, çok büyük senaryoları bozabilir. Bu çok görülmüştür. 15 Temmuz hezimetinden sonra da emperyalizmin beyinleri yeni senaryolar yazacaklar yeni figüranları piyasaya süreceklerdir, bundan hiç kuşkumuz yoktur. Hangi kılıfla gelirlerse gelsinler fark etmez Türk milleti uyanmış ve alacakları tanımıştır. Birileri soruyor “241 şehidin sorumlusu kim? Sahi kimdir? Ben söyleyeyim. Başta cumhurbaşkanımız ikinci sırada başbakandır. Millet sokağa çağardılar. Dahası bazı televizyon görevlileri, sela ve ezan okuyan diyanet görevlileri, dahası belki en sonlarda da ben ve benim gibiler. Çünkü telefonla ulaşabildiklerimizi sokağa davet ettik. Bu yüzden de insanlar öldüler ve yaralandılar. Darbe de önlenmiş oldu. Peki, çağırılmasaydı, cumhurbaşkanımız ve başbakanımız halkı meydanlara çağırmasaydı, millet meydanlara çıkıp darbeyi önlemeseydi? O zaman ne olacaktı? Tamam, darbe olacaktı cumhurbaşkanı ve birçok bakan idam olacaktı. İç savaş çıkacak belki de milyonlar ölecekti. Ülkede bölünecek ve batacaktı. Birileri de çok çok sevinecekti, onun için hesap sormakta haklısınız! Saygılarımla  

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek