Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 30 Ağustos 2016, Salı 09:32:54 tarihinde eklendi. 831 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FETÖ’NÜN PSİKOLOJİSİ “EN ÖNEMLİSİ BU” -

FETÖ’NÜN PSİKOLOJİSİ “EN ÖNEMLİSİ BU”

Bence bu kısmını milli istihbarat okusun gözünün önüne koysun sık sıkta okusunlar ki hiç unutmasınlar. Çünkü çok lazım olacaktır. Çok önemli bir adamın kitabında okumuştum. İsmi lazım değil, diyor ki “Siyonist ajanlar kullanacakları şahsı iyice bir incelerler. Av köpeği gibi etrafında dönerler koklarlar, yoklarlar. Onda bir “zaaf” ararlar. Eğer bir zaafı yoksa tutulacak, kullanılacak zayıf tarafları yoksa mükemmel bir insansa. Bilgili, iradesine sahip, ahlaklı kullanılamayacak kadar vatanperver bir insansa ve yükselme noktasındaysa, yavaşça ondan uzaklaşır ve ona bütün gücüyle iftira atmaya başlar. Onun kendini savunamaz, milletine hizmet edemez hale getirir. Eğer aradığı zaafı bulursa, adamın defosu varsa herkesten sakladığı gibi fiziki hastalığı veya bilgisi ve liyakatiyle mütenasip olmayacak kadar büyük ihtirazları varsa yani Siyonist o kişiyi milleti ve devleti aleyhinde kullanabileceğini anlarsa, onun kollarına girer, onunla hiç münasip olmayan sıfatlarla öyle övmeye başlar ki, adete onu uçurur, göklere çıkarır. Siyasetçiyse iktidara getirir. Veya hangi platform da kullanacaksa orasının en etkilisi ve yetkilisi yapar. Sonunda da tepe tepe kullanır.”

 

 Tabii, Siyonist’in bu alanda kullanabileceği çok imkanı vardır. Dünyanın her yerinde “para ve medya” onların kontrolündedir.  Ayrıca da “Masonlar, Rotaryanlar ve liyonslar” gibi Yahudi tarikatları da Siyonizm’in düşük dozdaki ajanlarıdırlar.

 

 Bunlarda dolaylı yoldan bu hususta Siyonizm’in hedeflerine az veya çok hizmet eder.

 

BU BİLGİLERDEN SONRA DEĞERLENDİRMEYE GEÇELİM

Önce “FETÖ” den başlayalım. Bu adam basit bir vaiz görünümdeyken bir de baktık ki “küresel bir güç” olmuş. Bu işleri kendisi mi başardı? Mümkün değil. Bunun arkasında küresel bir güç olduğu kesin. Zaten onların kucağında oturuyor.

Peki, bu adamın “zaafı nedir?” bakın bu adam hiç evlenmemiş, üstelikte ayı gibi de adam neden evlenmiyor? Maddi sıkıntısı mı var? Üstelikte dinimiz de çok önemli bir sünnettir. Hatta günaha girme ihtimali varsa farzdır da. Peki, neden evlenmiyor? İhtimal ki hastalığı var. Hastalığı, eksikliği varsa ki bunu da Kırklarelili  soyadı “Meriç” olan bir gazeteci açıkladı. O zaman bu adam “Sadisttir” çünkü fiziki bakımdan eksiği olup da normal yollardan tatmin olur muydu? Bir şahsı dünyadaki hiçbir makam tatmin etmez. Maddi bakımdan yüz elli milyar dolara yani Türkiye’nin bütçesinden daha fazla bir paraya hükmediyor, yetmiyor, yani tatmin olmuyor. Türkiye’de bütün müessesleri ele geçirmiş yine yetmiyor, orduyu ela geçirmiş yine tatmin olamıyor. Peki bu adam nasıl tatmin olacak? Yeni Türkiye’nin idaresini ona teslim etselerdi tatmin olmuyordu? Bence yine olamaz. Çünkü o sadist, yani hasta. İşte bu hastayı, bu sadisti, Siyonizm’in ajanları iyi keşfetmişler ve kullandılar.

 FETÖ’ye yapılan bütün övgülerin arkasında hep Siyonist akıl ve teşkilat vardı. Unutmayalım ki “MOSSAD, CIA ve M16” hepsi de şöyle veya böyle Siyonist’in hizmetindedir. Bu tip olaylar tarihimizde ilk değildir.

 

Şu satırlarda yazmak mümkün olmayan fakat FETÖ’ye benzeyip de kullanılan öyle kişiler var ki. Ha bakın zaaflar çeşit çeşit olur. İlla da fiziki bir eksiklik olmaz da psikolojik olur. İhtiraslı kadınlar veya erkekler olur. Bir de tarihimizde iftiraya uğrayan idarecilerimize bir bakın. Yine Siyonist’in plan ve yalanları apaçık önümüzde duruyor. İlgililer biraz daha dikkat etmelidirler. Saygılarımla.  

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek