Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 19 Temmuz 2016, Salı 09:32:55 tarihinde eklendi. 683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEN YARIM ASIR OLDU İZLERİM, HUKUKUN TARAFSIZ OLDUĞUNU HİÇ GÖRMEDİM -

BEN YARIM ASIR OLDU İZLERİM, HUKUKUN TARAFSIZ OLDUĞUNU HİÇ GÖRMEDİM

Bu günlerde mecliste görüşülen bazı yasalar var ya, yine birileri yırtınıp duruyorlar ya, iki lafta ben edeyim, dedim. Gençler hatırlamaz. 1960 darbesinden sonra kurulan yassı ada mahkeme reisi şöyle bir laf etmişti, demokrat partilileri muhatap alarak “sizi buraya gönderen irade böyle istiyor..” Yani mahkemenin, hakimin bir iradesi yok, kanun yok, savunmanın önemi yok. Başka bir irade var. Sözde, hükümde o namussuz iradeninmiş. Şimdi bu tarafsız mahkememi oluyor? Ama onlar darbe mahkemesiydi!” İyi de, o mahkemede görev alanlar sonra yüksek mahkemelerde vazife aldılar. Yakın zamana kadarda kurdukları düzen aynı çizgide devam etti. Kim tarafsız.? Güngör Özden mi? Sabih Kanatoğlu mu? Abdullah Gül’ü cumhurbaşkanı seçtirmemek için icat edilen 367, rakamı tarafsızlık mı? Ona fetva veren anayasa mahkemesi tarafsız mıydı? Sırf CHP istedi diye akla hayale gelmeyen “yürütmeyi durdurma” kararları neyin nesiydi. “Akay kavşağı” insanatını hangi akıl, hangi tarafsızlık anlayışı durdurdu.?

Hukukçu olan Nejdet Sezer tarafsız mıydı.? Cumhurbaşkanıyken 250 kadar komünist ve PKK’lıyı af etmişti de tek bir sağcı ve ülkücüyü af etmemişti. Bu tarafsızlık mı oluyor?

Gerçi Nejdet Sezer’in af edip hapisten çıkarttığı PKK’lılar daha sonra emniyet güçlerimiz tarafından olaylarda teker teker öldürüldü, belki de daha hayırlı olmuştur değil mi? GELELİM CHP’NİN EN BÜYÜK TARAFSIZLIĞINA. M. Moğultay diye birisi vardır tanır mısınız? Bu adam CHP nezdinde çok değerli birisidir. Nereden mi biliyorum.? İş bankası yönetim kurulunda üç adet CHP kontenjanı vardı. Bu üç kişinin birisi Moğultay’ın oğludur. Diğer birisi Eski Türkiş genel başkanı ve CHP milletvekili Bayram Meral’in oğludur. Bu ikisi de Alevi kökenlidirler. “Kılıçdaroğlu’ndan torpilliler, demek ki” İşte bahsettiğim Moğultay bir zamanlar Adalet Bakanlığı yapmıştı. O zaman bir açıklama yapmıştı. Ne demişti biliyor musunuz? “Adalet Bakanlığına beş bin kişi aldım. Bunlar doğu kökenliler ve solculardır. Ne yani ülkücüleri alacak değilim ya ..” İşte CHP’nin tarafsızlık anlayışı budur.

Adalet Bakanlığına alınan bu kişiler hakim, savcı ve infaz görevlisidir. Moğultay’dan öncede o bakanlıkta Seyfi Oktay vardı. O da Alevi ve de dede olduğu söyleniyor. “Ne olursa olsun bizi inancı değil icraatı ilgilendirir.” O da aynen Moğultay gibi üç bin civarında  hakim ve savcıyı Adalet Bakanlığına almıştı. Peki aldılar da ne oldu? Bu iki bakanın icraatları sonunda bütün hapishanelerimiz PKK ve komünist okullarına dönüştü. Hatırlar mısınız, yurdumuzda bazı  hapishanelere girilmez olmuştu da askerlerimiz haftalarca çarpışarak ve de onlarca şehit vererek o hapishaneleri yeniden disiplin altına almıştı? Ne gürültüler kopmuş, günlerce ülkemizi meşgul etmişti. Milletimiz bunları asla unutmamalıdır.

Bunlar yarım asırdır hukukçularla milletimizi ve milli iradeyi esir aldılar. Eğer vaziyet “Millet iradesi mi hukukçulara hakim olsun? Yoksa hukukçular mı milli iradeye hakim olsun” noktasına geldiysek, “Türkiye’de her şeye “Hukuk dahil” Millet ve milli irade hakim olsun” derim. Hele hangi mason ve Siyonist iradeye tabi oldukları belli olmayan hukukçuları da tanıdıktan sonra.

 

Saygılarımla 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek