Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 30 Haziran 2016, Perşembe 09:31:00 tarihinde eklendi. 903 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ayrıştıran değil BİRLEŞTİREN BAYRAM olsun - Ertan Bayer

Ayrıştıran değil BİRLEŞTİREN BAYRAM olsun

2011 yılından sonra ülkemizde ki mevcut iktidar, hedef ve amacını yeniledi. Artık halk kıvama gelmişti.  Cumhuriyet’i yıkıp yerine başkanlık sistemini getirmeyi hedef koydu.

Kendisini iktidara getirenlerin stratejisi olan BÖL PARÇALA YÖNET’i artık kendi ülkesi için uygulamaya başladı. İnsanların özel hayatına karışmaya başladı.  Ne zaman  sevişecek, ne zaman uyuyacak ona bile karışmaya başladı.

Ülkemizde ki insanların  hangi mezhepten olduğunu başkanlık hedefi olan kişi sayesinde öğrendik. Bu kişinin aslında halkın düşüncesine hiç değer vermediğini de 7 Haziran seçimlerinden sonra seçim sonuçlarını beğenmeyip yeniden seçim yaptırmasından anladık.

7 Haziran’dan sonra ülke karışmaya başladı. Bunlar “Bizi iktidara getirmediğiniz için  böyle oldu” dedi.  Karışıklığın kaynağının kim olduğunu düşünmeye bile gerek kalmadı. 10 Ekim’de ise yaşanan bombalı saldırıdan sonra gazetenin biri “YA BAŞKANLIK YA KAOS” manşeti attı.

1 Kasım’dan sonra tek başına iktidara geldiler.  Ancak şehitler ve karışıklıklar bitmedi. Yani “YA BAŞKANLIK YA KAOS” manşeti halka açık açık ne istediğini söylüyordu.  Bizde artık patlamaların nereden geldiğini öğrendik. Basın yasağı gelirse IŞID gelmezse PKK.

Kutsal Ramazan Ayı’nın son günlerindeyiz. Salı günü bayram. Bizlerin halkımıza vereceği en iyi mesaj; “Kendi şahsi hedefleri için ülkemizi ayrıştıranlara inat bu bayram BİRLEŞTİREN BAYRAM” olsun.

Ülkesi için çalışanların ve endişe duyanların ister sağcı ister solcu olsun BİRLEŞTİREN BAYRAM’ı kutlu olsun.

Kalın sağlıcakla…

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek