Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 28 Haziran 2016, Salı 09:25:24 tarihinde eklendi. 704 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÇOCUK KILIÇDAROĞLU MESELEYİ ANLAMAMIŞ BABASI! -

ÇOCUK KILIÇDAROĞLU MESELEYİ ANLAMAMIŞ BABASI!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu geçen hafta akademik tez çalışması için  yayınlandığı kitabında CHP’nin “Yanlışlarını ve yapması gerekenleri” yayınlamış. Bu çalışması da basına yansıdı. Biz de okuduk. Evlat Kılıçdaroğlu çalışmasında diyor ki “ CHP halkın değerleriyle ters düşmemeli. Halkın  menfaatlarını savunmalı. Ülkenin menfaati olan büyük projelere karşı çıkmamalı”.

Tabi ki kitap elimize geçmedi; bizde tamamını okumuş değiliz. Fakat anladığım kadarıyla evlat Kılıçdaroğlu bugünkü  CHP’yi ve babasını anlamış değildir. Kılıçdaroğlu ve bugünkü CHP halktan oy istemiyor ki, “İktidar olmasını istemiyor ki. Ya ne istiyor? İsyan istiyor, isyan.  Kaos istiyor. Taksim kalkışmasının çok daha büyüğünü istiyor. Bütün CHP tabanının böyle bir isyana katılmasını istiyor. “

Sen hala anlamadın mı?” Zavallı evlat babanı iyi takip etsene. Taksim kalkışmasında vatandaşın yüzlerce dükkanını yakanları, altı yüz civarında aracı ve gereci yakıp tahrip edenleri hiç kınadığına şahit oldunuz mu, gördünüz mü?

Tam tersine Kılıçdaroğlu bunları yapanlar için “Alınlarından öpüyorum” demişti.

Yahu bu ülkeyi yakanlara ve yıkanlara bu alçaklıkları yaptığınız için “Sizi alınlarınızdan öpüyoruz” denir mi?

Veya böyle söyleyenin milletten hiç oy beklentisi olur mu? Böyle söyleyene bu millet oy verir mi? Elbet vermez. Peki, bunu Kılıçdaroğlu bilmez mi? Oda elbet bilir.

 Peki neden böyle davranıyor? Vallah benim kanaatim Kılıçdaroğlu ve çevresinin CHP tabanını geniş bir isyana hazırlama çabası içerisinde olduğu yönündedir. Siz ne düşünürsünüz bilemem. Adamın sözlerine ve davranışlarına dikkat ederseniz bunu anlarsınız. Ne diyor?

“Şu kanun çıkarsa kan dökerim? Hayret yahu. Millet referandum yapacak bir şey isteyecek Kılıçdaroğlu “Kan dökerek önleyecek. Durup dururken “Biz hapishanedeki PKK’lıları ziyaret ettik” diyor. Yahu sussana sana soran var mı? Yok, olmaz, tansiyonu yükseltecek ya, “nefret toplamaya” çalışıyor. Sonra da geliyor şehit bayanın eşinin yanında safa duruyor. Ne yapsın o acılı polis kardeşimiz? “Yavaşça yanından uzaklaşıyor. Buna ne diyeceksin Sayın Kılıçdaroğlu? İki tokat çaksaydı daha memnun olacaktın değil mi?

Birisi önüne boş kovan bırakmış. İyi yapmamış. Seçimde Kılıdaroğluna oy vermiş, bir de fotoğrafını çekip etrafıyla paylaşmış. Zaten Kılıçdaroğlu ve çevresine en büyük tepki CHP’lilerden geliyor. CHP eski genel başkan yardımcısı Savcı Sayan Amerikan ajansı olduğunu söylüyor. Yine eski Kastamonu CHP milletvekili de Kılıçdaroğlunun” bir Amerikan projesi” olduğunu söylüyor, bütün işaretlerde bunu gösteriyor. Zaten benim yazılarımı okuyanlarda bilir. Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına geçtiği günden beridir yazıyoruz. Gerçi buralardaki CHP tabanının hatırı için birazcık susmaya çalışıyorum ama maalesef bugünkü CHP kötülerin elindedir. Kılıçdaroğlu ve çevresinin bütün çabaları Saros’un arzusu istikametinde CHP tabanını gererek isyana alıştırmaya çalışıyorlar, benim cenahımdan öyle görünüyor. Oğul Kılıçdaroğlu, gibiler bu sıfatı göremedikleri için ne yapsınlar. İstiyorlar ki CHP oy alsın. İstiyorlar ki köprülere, barajlara, santrallara, havaalanlarına karşı çıkılmasın. Türkiye’nin  ilerleşmesine, kalkınmasına destek olunsun. CHP idarecilerinin derdi ise bambaşka. Onlarsa nasıl yıkarız, nasıl halkı isyan ettiririz, nasıl Türkiye’yi kaosa götürürüzün derdindedirler.

Saygılarımla.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek