Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 12 Nisan 2016, Salı 09:19:10 tarihinde eklendi. 912 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARİH BOYU MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE VURULAN EN BÜYÜK DARBE 31 MART -

TARİH BOYU MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE VURULAN EN BÜYÜK DARBE 31 MART

Türk milleti tarih boyu çok ihanetler görmüştür. Çok alçaklıklar, çok satılmışlıklarla karşılaşmıştır, ama 31 Mart vakası bu ihanetlerin en büyüğüdür.

Rumi takvime göre 31 Mart Miladi takvime göre ise 13 Nisan 1909 günü, yani yarın ki gün bir ihtilalle ikinci Abdülhamid devrilmiş. Devletin mukadderatına ittihatçiler el koymuşlar, Abdülhamid’i İstanbul’dan Selanik’e sürmüşler, yerine hiçbir selahiyeti olmayan padişah getirmişler.

 Sonuç? Devletimizin canına okumuşlar. Dokuz senede devleti batırmışlardır. Abdülhamid kendisini devirenlere  “Eğer bu devleti 10 yıl idare edebilirseniz, yüz yıl idare ettik diye öğünün” demişti.

 Gerçekten de aynen öyle oldu. On yıl idare edemediler. Dokuzuncu yılın içerisinde devletin anahtarlarını Mondros mütarekesiyle İngilizlere teslim ettiler. Nasıl oldu? Hani halen içimizde vardır ya “Ben başbakan olsam şöyle, böyle yaparım” diyenler. Aynen o kafada insanlar devleti ele geçirdiler. Padişahın sürekli kavgalı tuttuğu Bulgarları, Yunanları barıştırdılar. Onlarda Sırpları ve Karadağlıları falan da yanlarına alarak ani bir isyanla bütün Balkanlardan bizi bir ay içerisinde kovuverdiler.

 Bunu duyan sürgündeki Abdülhamid “Eyvah, içinizde hiç mi akıllı birileri yoktu, iki bomba Bulgar, iki bombada Yunan kiliselerine atıverseydiniz, onlar hiçbir zaman bir araya gelemezlerdi.” Diyor.

Bizim aptallar ise tam tersine kavgalı bu iki milleti gidip barıştırıyorlar. Daha sonrası ise daha beter. Posta memuru Talat Paşa olup Sadrı azam yani başbakan oluyor.

Yarbay Enver ise kendisini korgeneral yapıp Harbiye nazırı oluyor ve devletimizi zorla kaybedeceği kesin olan Almanların yanında savaşa sokuyor (1914 Birinci Cihan Savaşı) İşte bu savaşın sonunda her şey bitiyor, 1918’de teslim oluyoruz. Şimdiki topraklarımızın birkaç katını kaybediyoruz.

31 Mart darbesini kim düzenledi?

Abdülhamid’e halledildiğini kimlerin tebliğ ettiğine bakarsak her şeyi anlarız.

1. Emenuel Karasu. Selanik mebusu Yahudi, Siyonist ve Türkiye’de ki masonların başı aynı zamanda da İtalyan casusu. (Olay sonu Türkiye’den gitti giderken de tarihçi Yılmaz Öztuna’nın ifadesiyle o günkü Türkiye ekonomisiyle mukayese edilemeyecek kadar bir altını yanında götürdü)

2. Aram Doraç: Senatör ve Ermeni komitacılarından

3.Esat Toptani: Arnavut milletvekili ve Arnavut isyanını başlatanların lideri.

4. Arif Hikmet: Gürcü asıllı Paşa ve milletvekili Bakıa içlerinde hiç Türk asıllı olanı yok. Peki Abdülhamid’in hiç mi suçu yoktu? Bence var. Hem de çok var. Eğer Abdülhamid hiç olmasa 40 veya 50 bin hainin kellesini alsaydı o ihtilal olmazdı ve o yüce devletimizde yıkılmazdı. 33 yıllık padişahlık döneminde sadece (4) dört kişinin idamını imzalayan bir padişahın sonu merhametine ülke kurban gitti.

O günkü vatanın beşte biri olan şu Cumhuriyette M. Kemal acaba kaç kişiyi idam etti. Şimdi Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum “Acıma bu alçaklara” Bunlar Abdülhamid’e de diktatör dediler. Sıkımı M. Kemal’e desinler.

Cumhurbaşkanlığı nezdinde Türkiye düşmanlarına acıma ki bu devletimiz yaşasın. Tarihten ders alalım.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek