Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 22 Mart 2016, Salı 09:21:00 tarihinde eklendi. 667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEDEF “ERDOĞAN DEVLETİ Mİ, YOKSA DEVLETİN ERDOĞANI MI?” -

HEDEF “ERDOĞAN DEVLETİ Mİ, YOKSA DEVLETİN ERDOĞANI MI?”

Birkaç yıl önce bir arkadaşımın her fikirden insanın girip çıktığı yazıhanesinde bulunuyordum. Orada birisi şöyle bir cümle kullandı. “Artık Türkiye devleti yok Tayyip Erdoğan devleti var.”

Bu cümle üzerinde düşündükçe bana çok tehlikeli geldi. Hangi mihrakta uydurulmuş, hangi ajan masasında tespit edilmişse, Türk devletinin her kademesine saldırmayı hedeflemiş bir kelime, bir perspektiftir.  Doğrudan doğruya “Hedefiniz Türkiye’dir, maksadımız Türk devletini yıkmaktır.” Deselerdi istedikleri kadar taraftar bulamayacaklardı. İlk duyduğum günden beri kafama bir mıh gibi çakılı olan bu kelimenin en tehlikeli bir slogan olduğunu düşünürken, biraz da unutmaya çalışırken, aynı kelimeyi bir de Kılıçdaroğlu’ndan duymayayım mı. Anladım ki ben kaygılarımda haklıyım. Birileri bu ülkeye saldırmayı iyice planlamış ve piyonları piyasaya sürmüş.

Ankara’da yine bir patlama oldu. Yine insanlarımız öldü ve yaralandılar. Böyle zamanlarda ben hemen televizyon kanallarını dolaşmaya başlarım. Bakalım hangi kanal olayı nasıl veriyor? Muhalif kanallarda bir bayan diyor ki “Amerika Tayyip’in üzerine çizmiş. Rusya’yla anlaşmışlar Tayyipsiz Türkiye istiyorlarmış vs.” solculuklarıyla bilinen o kanaldakilerden birisi biraz da “Yahu hanımefendi biraz dikkat et, bizi ele veriyorsun.” Der gibi uyarı mahiyetinde ikaz etmeye çalıştı.

Anlayacağınız adamlar Ankara’da patlama oldu diye, Amerika, Rusya Tayyip’in üstünü çizdi diye neredeyse zil takıp oynayacaklar. Başka bir kanalda paralelciliğiyle bilinen bir bayan “Tayyip gitsin terör hemen durur” diyor. İnanalım mı?

Emin misiniz? “Bize noterden taahhütte bulunur musunuz? Sahiden Tayyip giderse terörü durduracak mısınız?” Ulan şu dünyada ne beyinsiz insanlar var yahu.

Hazreti Ali’yi şehit eden İbni Müncem’de aynı düşüncedeydi “Eğer Hazreti Ali ölürse Muaviye’yle hilafet savaşı son bulur” diye düşündüğünden o cinayeti işlemişti. Beyler, bayanlar aklınızı başınıza alın. Eğer bu ülkeye birazcık sevginiz varsa şunu iyi bilin ki hedef ne Tayyip Erdoğan ne şu bu şahıstır. Hedef doğrudan doğruya Türk devleti ve Türk milletinin ta kendisidir. Ben bu kavgaları yarım asırdır bizatihi yaşıyorum. Daha öncelerini de tarihlerden okuyorum.

“Tayyip’in devleti değil, Devletin Tayyip’i” vardır. Yani bizde Tayyip Erdoğan’da bu devletin bir ferdi, bir hizmetçisidir. Ne var ki o işgal ettiği makam itibariyle topyekun bu ülkeyi temsil eder, yani Cumhurun başıdır.

Haber ajanslarına intikal etti, gördük. Türkiye’de ne kadar terör örgütü varsa “Legal, illegal” yani yasal ve ya yasa dışı hepsi kandilde toplanmışlar ve topyekun Türki’ye savaş açmışlar, TKP, TKPMC, PKK, DHKPC velhasıl her birisi yabancı ülkelerin piyonu bu pislikler hepsi birden ülkemize ve milletimize savaş açmaya karar vermişler, neden?

Çünkü Türkiye durdurulamıyor. Türkiye köprüler, havaalanları, barajlar, santraller, uçaklar, helikopterler, füzeler, uydular daha neler neler yapmaya devam ediyor. Her türlü saldırıya rağmen kalkınmaya devam ediyor. Bütçesi açık vermiyor. Ziraat Bankası geçen yıl beş kat trilyondan fazla kar etmiş, eskiden hep zarar ederdi. Dünya ekonomik çevreleri şaşkın. Türkiye durdurulamıyor. Anlıyoruz ki bu ülkede daha çook bombalar patlayacak.

“Bize artık her yer Çanakkale”

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek