KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu yazı 11 Şubat 2016, Perşembe 09:20:48 tarihinde eklendi. 864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Her şey için sevgi lazım - Ertan Bayer

14 Şubat Sevgililer günü kutlanacak Pazar günü. Tüm dünyada ve Türkiye’de. İnsanlara para harcatma gününü olarak düşünmezsek özellikle Türkiye’nin bu günden ders alması gerekenler var.
Her şey için sevgi lazım

Sadece sevgilimize, sözlümüze, nişanlımıza, eşimize göstereceğimiz ve göstermeyi düşündüğümüz sevgi hayatımızın her alanında olmalı.

İşimizi sevgiyle yapmalıyız, işyerimizde ve yaşadığımız yerlerde göstermeliyiz sevgimizi. Eleştirilerimizde bile sevgi olmalı. Çamur atmak için değil doğruyu buldurmak için eleştirmeli yanlış dediğimiz için veya davranışın doğrusunu da söylemeliyiz. Yıkıcı değil yapıcı olmalıyız.

2011 yılından sonra ülkemizde unuttuk sevgiyi. Birilerini bazı söylemleri yüzünden kutuplaştı halkımız. Birbirine düşman kesildi. Biz birbirimize nefretle bakarken birilerini ülke dışında Dolar ve Euro hesapları açıldı.

Ve şimdi bu hesapları açanlar kendi yaptıklarının farkına varmayalım, kendisini sorgulamayalım diye söylemleri ile iyice düşman etti bizleri birbirimize.

Ve bizler… Bu oyuna gelmeyelim. Sevgi ile bakalım birbirimize. Çanakkale Savaşları’nda, Kurtuluş Savaşı’nda nasıl Türk-Kürt, Laz-Çerkez, Pomak-Gacal el ele vermişsek yine verelim.  14 Şubat’ı milat sayıp ailemize, kentimize,  bölgemize, ülkemize hatta dünyaya sevgi ile bakalım….

 

Kalın sevgiyle…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek