Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 11 Aralık 2015, Cuma 09:20:36 tarihinde eklendi. 500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bence, Rusya oltaya geldi -

Bence, Rusya oltaya geldi

Rusya’nın iç siyasetiyle ilgilenenler bilirler. Komünizm çöküp de Sovyetler dağıldığında Rusya büyük bir ekonomik darboğaza girmişti. Zaten de bütün Rusya’da müthiş bir kaos ve keşmekeşlik hakimdi.

Öyle bir durumda Rusya çağın modası milli tesislerini özelleştirmeye gitmişti. O kargaşada dünyanın açıkgözleri ve şeytanları “Yahudiler” Rusya’nın zenginliklerine el koyuverdiler. Bunu nasıl yaptılar? Tabiki Amerika ve Avrupa’daki çok çok zengin Siyonist Yahudi zenginlerinin maddi yardımlarıyla.

Yahudiler nerede ve ne şartlarda yaşalarsa yaşasınlar hepsi birbirleriyle irtibatlı ve yardımlaşmaktadırlar. Sanki bir şirketin mensupları gibidirler. Putin iktidara geldiğinde bu acayip olayla karşılaşır. Çünkü Rusya’nın hayatı zenginlikleri hep Yahudilerin elindedir, hem de çok ucuza almışlardır, hepsine el koydu ve kamulaştırdı. Putin malumunuz KGB’den gelmiş bir istihbaratçıdır. Aynı zamanda da son derece milliyetçi hatta Slav ırkçısıdır. Bunu nereden anlıyoruz? Tabi ki konuşmalarından dahası uygulamalarından. İlk iktidara geldiği günlerde bir konuşmasında aynen şöyle demişti. “Bundan sonra geleceğimizi pansılavist değerler üzerine kuracağız.” Bu sözler tam bir Slav ırkçılığıdır. Yine Putin iktidara geleli Rusya’da o kadar çok kilise açıldı ki, Çarlık dönemindekini aştı. Halbuki komünistler tek kilise bırakmamışlardı. Ayrıca da yine Putin iktidara geldikten sonra Gürcistan’ın yarısın, Ukrayna’nın da Kırım ve Doğu bölgesini askeri güçle işgal etti. Uzatmayalım Putin bir yerlerde durdurulmalıydı, geldi Türkiye’ye tosladı.

Unutmayalım, eğer Almanya’yla, Fransa savaşırsa dünya Fransa’nın yanında Türkiye’yle Yunanistan savaşırsa dünya Yunanistan, Rusya’yla Türkiye’ye savaşırsa dünya Türkiye’nin yanında olur. Çünkü dünyadaki bazılarının işin öyle geliyor. Mesela 1946’larda Rusya bizden Kars’ı Ardahan’ı ve de Boğazların kontrolünü istemişti. Hatta Stalin’in “küçücük bir devletin boğazımızı sıkmasına müsaade edemeyiz” sözleri meşhurdur.

Bu durumda bizde Amerika’dan yardım istedik. Amerikalılarda bizim Vaşinkton elçimizin ölümüyle onu Türkiye’ye getirmek bahanesiyle meşhur “Missouri” savaş gemisini gönderdiler. Missouri gemisi bu güne kadar yapılmış en büyük savaş gemisidir. Topları tam “bir ton” ağırlığındaki mermiler atar. Şimdi Missouri gemisi adını taşıdığı eyalette müze olarak kullanılıyor. Bu gemi İstanbul’a geldiğinde Ruslar bizi tehdit için donanmalarını Boğaz açıklarına göndermişlerdi. Missouri Karadeniz’e açıldı şöyle bir tur attı. Rus gemilerinin de hepsi Sivastopol Körfezine sindiler. Böylece Rus Tehdidi bertaraf edildi. Bizim “NATO”ya girişimiz de bu yüzdendir.

 

Alçak Putin bizi yeniden ABD’ye muhtaç hale getiriyor. Bütün batıda farkındaysanız? Bize yardım etmeye hazır gibi görünüyor. Zira dediğim gibi Siyonist Yahudilerinde Putin’den kuyruk acıları mevcuttur. Putin istihbaratçı güya, bütün bunları görmüyor mu? Demek ki, çarlık gitti komünizm geldi gitti Ruslar ayılıktan bir türlü kurtulamadılar, bize bela oluyorlar. Ne diyelim. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek