Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 30 Ekim 2015, Cuma 09:43:18 tarihinde eklendi. 512 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

OYUM YIKIP YIKANA DEĞİL, İNŞA EDENEDİR -

OYUM YIKIP YIKANA DEĞİL, İNŞA EDENEDİR

       Seçim geldi çattı. Şimdi karar verme zamanıdır. Acaba oyumu kime versem? Ben oy verme saati geldiğinde, kendi menfaatimi, maaşımı falan düşünmem. “Önce ülkem” derim. Eğer ülkem mamur olursa, benim maaşım zaten artar. Hayatım zaten kolaylaşır. Ülkemin gayrisafi geliri yükselirse bundan herkes istifade eder, herkes payını alır. İşte onun için bu ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacak eserler yapıldığında bende bir heyecan ve sevinç olur, siz öyle değil misiniz? Mesela, ülkemize ilk hızlı tren geldiğinde buna sevinmediniz mi? Köprüler, tüneller, yollar, havaalanları yapıldığında bu sizi sevindirmedi mi? Şahsen ben açılan her eser için son derece seviniyorum. Yazın yolum İstanbul, Kartala düştü. Oraya kadar direkt otobüs olmasına rağmen, sırf boğazı alttan geçen metroya bindim, birkaç dakikada boğazı alttan geçtik. Bunu bile istemeyenler oldu bu memlekette.

      Boğaza, ilk köprü yapılırken CHP’liler itiraz ettiler, “Yapılmasın” diye ortalığı yıktılar. Ne oldu? Kötümü oldu? Yetmedi ikincisi oldu. Yetmedi üçüncüsü oluyor. CHP’liler buna da itiraz ediyorlar. Bahaneleri de “Çalılıklar kesilecekmiş”. Peki, birinciye neden itiraz ettiniz? Onda çalı çırpı mı vardı? Bırakın bu aptallığı da, size bu fikirleri kimler veriyor? Onu araştırın. Zira bu akıl öyle bu ülke menfaatine uymuyor. Galiba mutfağınızda yabancı birileri var. Birde utanmadan “Biz aydınlar, biz çağdaş ilericiler” deyip duruyorsunuz. Ulan köprü olmadan, yol, tren, uçak, havaalanı olmadan ilericilik, çağdaşlık olur mu? Bre beyinsizler siz olsanız  Afrika çağdaşlığı, Küba ilericiliği olursunuz. “52 model araçta köprüyü sandalla geçen” ilericilik, çağdaşlık.

      Pınarhisar çimento fabrikasına da karşı çıkmıştınız. Şöyle kafanızı kaldırın bakın, etrafınızdaki binaların yüzde sekseni o fabrikanın çimentosuyla yapıldı. Eğer bu ülke CHP kafasıyla yönetilmeye devam etseydi, hala saptan samandan, kerpiç evlerde oturuyor olacaktık.

        İşte bu “İlerici, aydın, çağdaş müsvettelerinin kafası böyledir. Şimdide “Nükleer santrale hayır” deyip duruyorlar. Duyanlarda İğneada, Demirköy muhitindeki bütün ormanlar kesilecek. Bir santral birkaç yüz dönüm yer işgal eder orada da böyle boşluklar doludur. Maksat kul köle oldukları mihrakları memnun etmek. “İsrail’de olsun, Türkiye’de olmasın.” Peki hiç Yahudi İsrail’de “Nükleere hayır” dedi mi? Onlar çok mu aptal? Bu bizim ilericiler! Çok mu uyanık? Ulan sizin doğudaki PKK’dan ne farkınız var? Pardon var, var. Onlar itirazlarını bombayla kalaşnikofla yapıyor, siz ise nümayişle. Uzatmayalım. Bizim oyumuz yıkanlara değil yapanlaradır. İtiraz edenlere değil, teşvik edenlere, çaba gösterenleredir.

      Bu ülkemi kalkınmış olarak görmek istiyorum. CHP gelirse kalkınma duracaktır. Hapishanelerdeki komünist ve PKK’lılara af çıkartılacaktır. Her zaman öyle yapmadılar mı. Belki de güçleri yeterse PKK’nın partisiyle CHP koalisyon yapacaktır, tabi millet oy verirse. Biz huzura, kalkınmaya, yeni köprülere, yeni santrallere, uçak fabrikalarına, zenginliğe oy vereceğiz.

        6 Haziran seçimlerinde bazı haçlı gazeteleri “Selahaddini Eyyübi’yi durdurduk” diye manşet atmışlardı.

Eğer Ak Parti “Selahaddini Eyyübiyse” bizim yerimiz haçlıları sevindirecek kısımda olmamalıdır, değil mi ya? Bu seçimin sonuçları haçlı emperyalistleri üzecek şekilde olacaktır.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek