Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 27 Ekim 2015, Salı 09:13:39 tarihinde eklendi. 520 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAVAŞ MI DAHA KÖTÜDÜR YOKSA CHP İKTİDARI MI? -

SAVAŞ MI DAHA KÖTÜDÜR YOKSA CHP İKTİDARI MI?

      Bazılarını acayip sinirlendirecek bu soruya gelin hep beraber cevap arayalım. Önce şuradan başlayalım. Emperyalizmin en dibi Siyonist Yahudi zenginleridir. Önemli ülkelerde özelliklede Türkiye’de bunların çok adamları vardır. Bunlar genellikle “Global şirketlerin bayileri” şeklinde çalışırlar. Adlarına da “ınsaydırlar” denir. Bunlar ilgi alanında ki ülkelerde “Lider” seçecekleri kişileri önce şöyle araştırırlar. Bir av köpeği gibi etrafında dolaşırlar, koklarlar. “Aslını, neslini, aklını, fikrini, geçmişini” araştırırlar. Eğer onda birtakım eksiklikler bulurlarsa, defosu, ahlaki ve akli eksikliklerini bulabilirlerse, onun kollarına girerler. O müthiş medya ve propaganda güçlerini devreye sokarak, onu iktidar yaparlar. Sonrada malum onun üzerinden ülkeyi yönetirler. Bir de bakarsınız ki hep Siyonist’in sözü geçer. Farkında olmadan, manşetlerle, yalanlarla koskoca bir ülke “esir” edilmiştir. Eğer araştırdıkları lider adayı onlara hizmet edecek kıvamda değilse, defosu, eksiği yoksa, aklı fikri, iradesi güçlüyse. Milli ve manevi değerleri varsa Ülkesini en dirayetli bir şekilde idare etme gücüne sahipse, Siyonist’in ajanları bu defa yavaşça etrafından uzaklaşırlar ve bütün maharetleriyle yalan ve iftira bombardımanına başlarlar. Öyle ki ülkenin en namuslu adamını kapkara karalarlar da kendisini anlatamaz bile. Bir buçuk asırdır şu yazdıklarımın bu ülkede defalarca uygulandığına şahit olduk. II.Abdülhamid’e, Menderes’e, Özal’a şimdide Tayyip Erdoğan’a yapılanların özü işte budur.

     Gelelim CHP ve Kılıçdaroğlu’na.

Kılıçdaroğlu’nu iyi tetkik edelim, Siyonist’in “lider seçme” usulüne uyuyor mu uymuyor mu? Bakın “Anasına Atasına” Çanakkale’de bir konuşmasında “İstiklal harbimizin en önemli safhalarının geçtiği bu topraklar…” demişti. Adam Çanakkale Savaşlarını “İstiklal harbi” sanıyor. Yani bu kadar cahil. Şurada sokaklarımızda yarım saat dolaşsam Kılıçdaroğlu’ndan daha iyisinden yüz kişi bulurum.

“Ben Türkiye’nin en iyi on konomistinden birisiyim” diyor. “On bininci” ol razıyım. Neredeyse  Üç seneden fazla oldu. İspanya’da bir konuşmasında “Türkiye batacak sakın ha Türkiye’ye yatırım yapmayın, para göndermeyin” demişti. Türkiye hala batmadı. Bu sözleri hainliğinden mi, yoksa cahilliğinden mi söyledi. İkisi de felaket SSK Genel Müdürüyken, hastane tamir ihaleleri keşif bedelinin “Bin katına, on bin hatta on beş bin katına” mal olmuştu. Bunlar dünya rekorudur ve de Siyonistlere “Liderlik referansı”dır. O güne kadar gelirleri giderlerinden fazla olan SSK’yı iflas ettirmiştir. Siyonizmin ajanları da “Madem ki SSK’yı batırdı Türkiye’yi de batırabilir” kanaatiyle onu CHP’nin başına getirmiştir. Emperyalizm, 1978’de  CHP’yi vekil satın alarak iktidar yapmış, sırf milliyetçilerin yükselişini önlemek için” çok dürüst fakat çokça saf olan Ecevit kullanıldığını ta Haberal’ın hastanesinde kapatıldığında anlayabilmiştir. 1978’in ihracatı sadece petrol ithalatımızı bile karşılamıyordu. Ekonomi çökmüştü ama 1980 darbesinin önü açılmıştı.

Şimdide Kılıçdaroğlu ve CHP’yi Türkiye’nin son zamanlardaki yükselişini durdurmak için devreye sokmak gayretindeler. Nükleer santraller, füzeler, uçaklar, uydular bildiğimiz bilmediğimiz nice büyük atılımlar, ancak CHP ve Kılıçdaroğlu’yla durdurulabilir. İnşallah millet buna fırsat vermeyecektir.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek