Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 09 Ekim 2015, Cuma 09:22:02 tarihinde eklendi. 500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YABANCI BASINA DAHİ SALDIRI OLSA, YİNE DE KINIYORUZ -

YABANCI BASINA DAHİ SALDIRI OLSA, YİNE DE KINIYORUZ

Geçen hafta Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan’a fiili saldırı oldu. Bu saldırıyı bende kınıyorum. Sevmesem de bende kınıyorum. Hürriyet Gazetesi’ni hatta Aydın Doğan’ın bütün medyasını Türk Medyası saymıyorum ama yine de kınıyorum. İşte onların “Türk medyası olmadığını” yazıyorum ya bu yetmez mi? Paralel medyayla beraber Doğan Medyası’nın bu ülkenin medyası olmadığını, “Her ne kadar yayınlarını Türkçe yapsalar da bu ülkenin ve bu milletin menfaatlerini savunmadıklarını” devamlı yazıyorum. Ben belki hafif gelirim. Sizlere ara sıra tekrar ettiğim Deniz Baykal’dan bir örnek vereyim. CHP Genel Başkanı iken Baykal bir Salı günü grup konuşmasında şöyle demişti. “Yabancı bir ülke (İsrail) Türkiye’den bir şey isteyip de alamadığında bizdeki bir takım medya (Doğan Medyası) vermeyen hükümetler aleyhinde kampanya başlatıyor. Bu ne demek oluyor? Diyeceksiniz ki “Bu bir komplo teorisidir”. Maalesef bu coğrafyada her şey komplodur. İran’daki Musaddık olayı komplo değil miydi? Bizdeki Şeyh Said İsyanı bir komplo değil miydi?” Deniz Baykal devam edip gidiyor.

Şimdilik, yabancı bir ülke adına Türkiye’deki hükümetler aleyhine yayın yapan bir medya yerli olur mu? Peki siz Hürriyet’in ve bütün Doğan Medyası’nın şimdi de ilaveten paralel medyanın İsrail aleyhine yayın yaptığını hiç gördünüz mü? Ben yarım asırdır bu işleri takip ederim, hiç görmedim. Bu medyanın önceki sahipleri Simavi kardeşlerdi o zamanda aynı idiler.

Bunlar yabancı basındırlar. Her zaman yabancılar menfaatine yayın yaparlar. Nitekim, işte bir yazarına saldırı olunca da dünyanın her yerinden geçmiş olsun açıklamaları geldi. ABD Elçisi bizatihi ziyaret etti. Eminim o aynı zamanda İsrail’i de temsilen gelmiştir.

Birkaç hafta önce Sabah gazetesine ve de ATV’nin sahibi Murat Sancak’a silahlı saldırı oldu. Elçiler ve yabancılardan çıt çıkmadı. Hürriyet ‘’Kendileri tezgahlamıştır’’ dedi. Bak bu olabilir. Hürriyet bu işleri çok iyi bilir. Malum Siyonist,  MOSSAD ve masonlarla araları çok iyidir. Dünyada komploları da bunlar kadar iyi bilen yoktur. Böyle saldırılarda ‘’Kim zararlı, kim karlı,’’ ona bırakılır. Kim karlıysa, bu işin arasında o vardır. En karlı çıkan Aydın Doğan’dır. Malum bu iktidarla başı dertte. Biraz ‘’Mazlum’’ numarası işe yarar. Aydın Doğan, Ahmet Hakan için ‘’Bizim hergele’’ diyordu. Bir hergelesinin birkaç tokat yemesinin Aydın Bey’e ne zararı olur ki? En çok zarar gören ise Ak Parti iktidarıdır. Saldırganlardan üçü de bu partiye kayıtlıymış. Birisi de PKK’lıymış ama onu konuşan yok,  varsa yoksa Ak Parti. Malum ya, O’na bedel ödetecekler.

Biz bu ülkede Hitler ölünceye kadar, Hitlerci, komünizm çökünceye kadar Stalinci, şimdide Kemalist olan gazeteler biliriz. Aslında oda şu da buda yalandır. Gerçek olan Türkiye ve Türk milleti düşmanlıklarıdır. Yine de saldırıları kınıyoruz.

 

 

                                                                                                Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek