Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 06 Ekim 2015, Salı 09:11:19 tarihinde eklendi. 603 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU KADAR İHANET TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞIYLA İZAH EDİLEMEZ -

BU KADAR İHANET  TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞIYLA İZAH EDİLEMEZ

     Hani Aydın Doğan “Terör destekçiliğini asla kabul edemem”  diyor ya, bakın terörü nasıl destekliyor. Hürriyet yazarlarından Selahattin Duman geçen hafta ne yazdı. “Bir oğlu şehit olan baba, bir oğlum daha var vatan için onu da şehit vermeye hazırım.” diyor, neden? Çünkü bir şehit için devlet yüz bin lira veriyor. Eğer ikinci oğlu da şehit olursa bu rakam iki yüz bin liraya çıkacak. O da o baba için asla hayal edemediği para demektir...

 Bu alçakça sözleri yazan Selahattin Duman nerede? Hürriyet gazetesindeki köşesinde. Hürriyetin sahibi kim? Gazetede  “Aydın Doğan” görünüyor. Görünüyor diyorum çünkü kendisi “Hürriyet benim değil, Rahmi Koç’un “ diyor. Bazıları da Hürriyet’in “Beynelminel siyonistlerin Türkiye’de ki operasyonel gazetesidir”diyorlar. Kim olursa olsun yukarıdaki ifadeleri yazan veya yayınlayanların adı Aydın Doğan olsun, Selahattin Duman olsun, Selahattin Demirtaş’tan ne farkı var ? Kara veya boz yılandan ne farkı var?

     Son zamanlarda gerek Aydın Doğan’ın, gerekse paralelin medyasında bu ve benzeri haber, yorum ve görüntüleri çokça görüyorum. İşleri güçleri vatan sevgisine saldırmak vatan için şehit olmayı aşağılamak. Milli moral değerlerimizi baltalamak.  Şehit yakınlarından herhangi birisi acılarının da etkisiyle yanlış bir laf ederse onu bunların gazete ve televizyonlarında saatlerce, günlerce izliyoruz. Bu ihanet değil mi? Bir insan evladını veya kardeşini kaybettiğinde, belki de şuurunu, aklını da kaybedebilir. Öyle durumlarda söylenen vatanı için çarpışan polis ve askerlerimizin moralini bozacak, şevkini kıracak sözler tekrar tekrar ekranlara getirilir mi? Manşetlere yazılır mı? Bunu yapmak vatana ihanetin daniskasıdır. Sayın Doğan ve paralel hainler. Siz bu manşetlerin veya yayınların aynısını ağanız olan İsrail’de yayınlayabilir misiniz? Adamı oyarlar. Türkiye sizin babanızın çiftliği değildir.

BÜTÜN BU YAYINLAR TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞIYLA İZAH EDİLEMEZ. Elli yıldan beridir ülkemizde şehitler veriyoruz. Gerek PKK’lı bölücü eşkıyalar,  gerekse komünist teröristler tarafından polislerimiz kahpece kurşunlanıyor. Bunlar Tayyip Erdoğan için mi şehit oldular? Dün Erdoğan mı vardı? Erdoğan ebedi midir? Bu vatan Erdoğan’ın mı? Bu bayrak Erdoğan’ın mıdır? Hayır, hayır. Binlerce kere hayır. Bu düşmanlık Erdoğan’a değil bu ülkeyedir. Bu milletedir. Bu ülkenin kalkınmasınadır. Bu milletin huzuruna, bütünlüğüne, bizatihi varlığınadır. ”Bir oğlum şehit oldu. Bir oğlum daha var onu da vatanım ve milletim için feda etmeye hazırım” diyen vatanperver babaya “Sen devletin vereceği para için bunu istiyorsun” diyen bir gazeteye ben ne diyeyim. İçimden onu yazanın parmaklarını kırmak, gazetesini yıkmak geliyor. Birde bu alçaklar “Bu ülkede basın özgürlüğü yok. Özgür basın susturulamaz.” demiyorlar mı? Valla çıldıracağım yav bir kere siz özgür müsünüz? Burnunuzdan siyonizme bağlısınız. Önce oradan özgürleşiniz.

Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek