Lüleburgaz girişinde TIR devrildi
CHP Haftalık halk toplantısı gerçekleşti
Lüleburgaz’da Gençlik Parkı artık cıvıl cıvıl!
Armando’da Yaz indirimleri başladı
Bu yazı 29 Eylül 2015, Salı 09:24:30 tarihinde eklendi. 487 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yunanistan seçimlerle itişe kakışa batma yolunda -

Yunanistan seçimlerle itişe kakışa batma yolunda

Komşumuz Yunanistan bu sene ikinci mi, yoksa üçüncü seçimi mi yaptı, şaşırdık, yine koalisyon çıktı. Galiba beş senede altı defa sandığa gittiler. Yine de sağlam bir iktidar çıkaramadılar. Sonunda da Yunanistan’ı batırdılar. Batırdılar batırmasına da daha da batacaklar. Zira vaziyet onu gösteriyor.

Son seçimde yine aşırı solcu parti birinci olmuş. Önceki seçimde çok atıp tutmuşlardı. Borçları ödemeyeceklerdi. Hatta bu hususta halk oylaması da yaptılar. Halk onlara güçlüde bir destek verdi. Ama cesaret edemediler. Avroda kaldılar. Avrupalılar ne dedilerse kabul ettiler, ne dayattılarsa boyun eğdiler. Bence iktidardaki havalı solcular için çok onur kırıcı oldu. Madem kabul edeceksin, madem boyun eğeceksin, neden atıp tutuyorsun? Neden referanduma gidiyorsun? Avrupa’ya karşı neden pehlivanlık gösterisi yapıyorsun? Yunanistan’ın borçlarını arttırmaktan, yükünü ağırlaştırmaktan başka ne işe yaradı ki?

BEN BU SOLCULARDAN ŞÜPHELENİYORUM

Şu anda Yunanistan’ın en büyük on iki hava alanı Avrupalı Siyonist Yahudi zenginlerinin eline geçmiş. Alman Lufthansa havayollarında da hissesi olan bu Siyonistler bizim İstanbul’da yapılmakta olan yeni hava alanıyla rekabete hazırlanıyorlarmış. Ne çare ki Yunanistan’ın malı değiller artık.

Hani solcular devletçiydiler? Hani antiemperyalisttiler? Ben bu palavraya hiçbir zaman inanmadım da, inananlar için söylüyorum. Komşumuz Yunanistan bunun açık örneğidir. Daha büyük örnek mi istiyorsunuz? Alın size Çin. Orası güya komünist bir ülke, lakin dünyanın en büyük sermayelerinin orada yatırımları vardır. Komünist idare olduğu için, grev yok. Hak hukuk yok. İşçi ücreti aylık otuz dolar. Çalış babam çalış. Kimin işine yarıyor? Elbette dolar milyarderlerinin. Taa, buralardaki işçilerimizin ekmeğine de mani oluyorlar. Küba’da öyle değil mi? İşçi on dolara didinirken, Yahudi Castro’nun milyar dolarları var. Oh ne ala idare!

Eğer, ibret almak istiyorsak, komşumuz Yunanistan işte orada. Ver solcuya oyunu iki senede gelsin “IMF” yalan mı söylüyorum sanıyorsunuz?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurucusu ve üyesi olduğu STEVE SOROS ve ROKOFELLER para gönderiyor neden?

 

Nedenini ben söyleyelim “Türkiye’nin anahtarını kendilerine teslim etmesi için.” Ağır mı oldu? Ben bildiğimi ve inandığımı yazarım. Peki, sizce Rocofeller ve Soros bir Türkiyeliye neden para verir? Yahu Yahudi cimridir. Kimseye boşuna para vermez. Ama yatırım yapacağı yeri de çok iyi bilir. İşte Yunanistan Çipras’a yatırım yaptılar havaalanları ve limanlarına el koydular. Ukrayna’yı karıştırdılar orasını da yağmaladılar. Rusya’yı da yağmalamışlardı ya, Putin hepsini geri aldı. Türkiye’yi de yağmalamak için can atıyorlar. “Ah bir karışsa da veya CHP iktidar olsa da elimize düşse” diye. Ben seçimlere bu açıdan bakıyorum. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek