Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu yazı 28 Ağustos 2015, Cuma 09:25:31 tarihinde eklendi. 499 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ELBETTE TÜRK MEDYASI DA OLMALIDIR. -

ELBETTE TÜRK MEDYASI DA OLMALIDIR.

Hani şu çok anlatılan bir olay vardır. Bir gün Atatürk yurt gezisinde halkla sohbet ederken, galiba sahillerde bir yerlerde olacak halka soruyor. “Şu karşıdaki yalı kimindir?-Kirkor efendinindir. Şu ilerideki deniz evi kimindir?-Yani efendinindir. Peki şu malikane kimindir?- O da Saloman efendinindir, Efendim.” Döner o eski püskü evlere “Peki şu viraneler kimindir?- Bizimdir efendim. – Yahu onlar bu malikaneleri yaparken siz neredeydiniz?- Biz cephelerdeydik efendim.” Bu hadise bize çok önemli bir neticeyi anlatıyor. Hadi 1876-77 Türk, Rus savaşı gerilerde kaldı diyelim. Fakat iki Abdülhamid’in devrilmesiyle Türkiye cahillerin ve mason hainlerin eline geçince 1912’de balkan harbiyle büyük bir yenilgi aldı. Ardından 1914’te uzun bir savaşa birinci cihan harbine girdik. Ardından da istiklal mücadelesiyle dedelerimiz on bir, on iki sene cephelerden evlerine gelemedi. Çoğu şehit oldu, bir kısmı gazi, yani yaralı döndü. Bir çoğu da gerek psikoloji ve gerekse ekonomik olarak bitik bir duruma geldi. Ne mal mülk, ne öküz, eşek ne de kolda güç kaldı. İşte böyle bir Anadolu’da savaştan bir şekilde yırtanlar, adamını bulanlar, savaş kaçkınları o günlerin sıkıntılarını fırsata çevirdiler. Bir çok savaş zenginleri türedi. Çoğu da gayrimüslim Yahudi, Ermeni falandılar. Özellikle Yahudiler böyle durumlardan çok yararlanmasını becerirler. Sonra ne oldu? Gazeteler çıkmaya başladı. Daha sonra da özel televizyonlar ortalığı sardı. İyi araştırırsanız en büyük televizyon ve gazetelerin sahiplerinin geçmişleri ve şimdiki ilişkileri hep kirlidir. Böylesi medyanın sadece ilişkileri değil yayınları da kirlidir. Onlar için Türkiye’nin ve menfaatlerinin hiç önemi yoktur. Her zaman milli menfaatlerimizin karşısında olmuşlardır. Mesela şu konuşmayı Deniz Baykal yapmıştı. “Yabancı bir ülke(İsrail) Türkiye’den bir şey isteyip de alamadığında bizdeki bir takım medya (Doğan ve paralel medyası) vermeyen hükümetler aleyhinde kampanya başlatıyor. Bu ne demek oluyor?” bakın bunu söyleyen CHP eski genel başkanı Deniz Baykal’dır. Sahi nasıl oluyor? Yakın zamana kadar Türk iç ve dış ticaretinin çok büyük bir bölümü gayrimüslimlerin elindeydi. Bunlar ülkemizde ekonomik ve siyasi bir diktatörlük kurmuşlardı. Medya da bunların kontrolüneydi. Ellerindeki medya ve ekonomik gücü kullanarak ülkemizi istedikleri gibi yönlendiriyorlardı. İlk defa Tayyip Erdoğan bunlara restini çekti. Bir de geçmiş olaylardan ders çıkartarak ülkesini savunan medya oluşturdu. Şu dönme mason ve pansilvanya medyasının “Havuz Medyası” dedikleri milli medya bana göre Cumhuriyet tarihinin en faydalı teşebbüsü olmuştur. Onlar milli medyaya “Havuz Medyası” derken, milli medyada o gayri milli medyaya “Okyanus  Medyası” diyor. Çünkü onlarda okyanus ötesinden besleniyorlar. Bütün bunları ne için yazdım?

 

Birkaç gün önce milli basından star grubunun başkanı Murat Sancak beye silahlı bir saldırı oldu. kendisini televizyondan izledim, diyor ki “cephelerde Mehmetçikler şehit olurken benimkinin ne önemi var?” Milli medyanın gayri milli medyaya karşı yaptığı aynen PKK veya diğer düşmanlara karşı ülkeyi bekleyen polis, askerlerimizin yaptığı kadar değerlidir. Eğer meydan onlara kalırsa milletimiz doğruları hiçbir zaman öğrenemez. Saygılarımla 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek