Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 22 Ağustos 2015, Cumartesi 09:24:39 tarihinde eklendi. 951 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör kulüplere maddi destek - Metin Dikener

Amatör kulüplere maddi destek

Bazı olaylar vardır. Gelip geçer fazla ilgilenmez hatta bana ne dersiniz. Ama birileri, birilerine iltimas ediyorsa, birinin hakkı diğerine geçiyorsa bir dakika der. Bu hatanın telafi edilmesini isteyebilirsiniz. Peki, nedir bu mevzu? Efendim Kırklareli Özel İdare İl Genel Meclis Üyelerinin de olur demesi kabul etmesi ile 2012/13/14 yıllarında bölgemiz amatör kümesi takımlarına maddi yardımda bulunuyor. Maddi geliri olmayan gideri çok olan yardım eli uzatılmayan spor kulüplerimize bu yardımlar ilaç gibi geliyor. Kulüp başkan ve yöneticilerini çok sevindiriyor. Tüm bunlar yapılırken Kırklarelispor’u tam manası ile destek çıkılıyor. Takii işin aslına bakarsanız ikinci Türkiye profesyonel liginde oynayan bir takıma siz maddi yardımda bulunamazsınız. Bu mevzuata uymuyor. Uymuyorsa onunda kolayı var. Kırklarelispor alt yapısına yardım elini uzatalım. Parayı profesyonel takıma kullandıralım. Peki, 2012/13/14 yıllarında Kırklarelispor’a alt yapı altında tam 360 bin lira gibi bir para yardımı yaparken oysa tamamen amatör olan Lüleburgazspor’a ve Babaeskispor’a büyük haksızlık yapılmıyor mu?

 

Futbol Federasyonu profesyonel takımlarımızın amatör branşlarda bir çok yaş grubunda müsabakalara katılanlara yeme, içme, yatma ve yol masraflarını resmi fatura karşılığında zaten kuruşuna kadar ödüyor. Burada profesyonel alt yapının da kimseye muhtaç olmadığı not bir şekilde görülüyor. Sevgili ve çok değerli sayın Vali’mizin huzurunda il genel meclis üyelerimizin de tasdikleri doğrultusunda amatör spor kulüplerimize yapılan maddi yardımları fevkalade doğru ve yerinde alınan bir karar olarak görüyor 2015 ve 2016 yıllarında da bu maddi yardımların gerçekleşmesini ama en önemlisi adaletli olmasını diliyor. Bu düşünceler içerisinde spor kulüplerimizi biraz olsun rahatlatanlara bu doğru ve yerinde karar olacaklara şimdiden bölgemiz amatör spor kulüpleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek