Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 14 Temmuz 2015, Salı 11:25:25 tarihinde eklendi. 489 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEMEK Kİ NEYMİŞ? MHP KİMSENİN BABASININ UŞAĞI DEĞİLMİŞŞŞ. -

DEMEK Kİ NEYMİŞ? MHP KİMSENİN BABASININ UŞAĞI DEĞİLMİŞŞŞ.

Seçim sonuçları belli olur olmaz birilerinde bir zevk bir sefa ki sormayın. Sanki hemencecik Türkiye'yi çuvala koyup sırtladılar gibi sevindiler. Dışarıda ki içeride ki bütün haşerat yuvalarından fırladıkları gibi dans etmeye, bayram yapmaya, şenlikler düzenlemeye başladılar. " Hükümetten kurtulduk" naralarıyla ortalığı velveleye verdiler. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da o heyecan atmosferinde hızını alamayarak ve de heyecanını yenemeyerek ilk demecini patlattı. " Muhalefette ki %60 blok hükümeti kurmalıdır..." Yüzde altmışlık bloktan kasıt, Ak partinin aldığı yüzde kırk birin dışında kilerini sayıyor. Yani CHP' nin, MHP'nin, HDP’nin, Saadetin, İşçi partisinin daha yazamadığımız bütün oyların hepsini kendi çuvalına dolduruyor. " Vay uyanık! Alanda kaçan mı? " Uyanık ya, Ak Parti’nin yüzde kırkın üzerindekiyle beraber CHP'nin dışındakilerin hepsine de sahip çıkıyor.

Hani masallar da vardır. Bir aslan, bir kurt, bir de tilki ava çıkmışlar. Bir yaban eşeği, bir yaban keçisi bir de tavşan yakalamışlar. Ortaya koyup aslan kurda " Hadi şunları taksim et" demiş. Kurt " efendim eşek sizindir, keçi benim, tavşanda tilkinin olsun" demiş. Aslan bu taksime çok kızmış ve bir pençede kurdu öldürüvermiş. Tilkiye dönmüş " sen taksim et" demiş. Tilki " efendiler efendisi sabah kahvaltınız keçidir, öğle yemeğiniz eşşektir. Akşam uykuluğunuz da tavşandır" demiş. Aslan " aferin ulan sen bu adaletli taksimi nereden öğrendin? Tilki, henüz kuyruğu titremekte olan kurdu göstererek " bundan" demiş. 

Yaaa Kılıçdaroğlu kendisini " aslan" zannetti öyleyse iyi bir av yaptılar ya şimdi üleşme zamanıdır. Aslan payını kendisi alacak. Alacak almasına ama karşısında da öyle aptallar yok ki. " Duuur bakalım" deyiverdiler. Bir kere bu dediklerin hepsi aynı çuvala girmiyor. İkincisi, hele senin çuvalına asla girmiyorlar. O zaman ne olacak? Bahçeli' ye dönüp iki büklüm, bari " Başbakan sen ol" dedi. Dedi demesine ama Bahçeli öyle bir azarladı ki " bu ne yüzsüzlük sana bu yetkiyi kim verdi? Sanki Başbakanlık babasının malıydı da Bahçeli' ye ikramda bulunuyordu. Pekii Bahçeli, A. Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında bir tercih yapması gerektiğinde hangisini seçmelidir? Kılıçdaroğlu şunu düşünmektedir. " Bakın MHP'liler 13 yıldan beri Ak parti hükümetlerine beraber küfrettik. Beraber iftiralar attık. Hırsızlık dedik. Yolsuzluk dedik Bu süreçte anti Erdoğan anti Ak Parti anlayışıyla bir yoldaşlık, bir beraberlik meydana geldi. Onun için beraberce hükümet kurmalıyız." İyi ama kazın ayağı öyle değil ki. Bir kere sizin iftira ve yalanlarınız ispat edilmemiş iddialardır. Geçmişte de bu ülkeye hizmet eden her iktidara yaptığımız gibi. Ya Kılıçdaroğlu? Onun SSK genel müdürlüğü esnasında ki yolsuzlukları aklanmadı ki. Rahşan ve Bahçeli affı ile kurtuldu. Bir hastane tamir ihalesi bin kat, on bin kat fazlasına nasıl biter? Bunların misli ne Türkiye' de ne de dünyada yoktur. O zaman Kılıçdaroğlu'nun özelliği nedir?, Haa onu yabancılar çok seviyorlarmış. O da bizi ilgilendirmez 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek