Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 03 Haziran 2015, Çarşamba 09:24:44 tarihinde eklendi. 5302 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EVLAD-I FATİHAN: SAYIN ERDOĞAN -

 EVLAD-I FATİHAN: SAYIN ERDOĞAN

2013’ de Türkiye’de olmayan darbe Temmuz’da Mısır’da oldu. Gezi darbesine karşı Türkiye’nin şansı Sayın Erdoğan’ın basireti, toplumun geniş kesimlerini Ferahlattı.

            Mısır’daki darbe yönetimi ilk iş olarak İsrail’i çok memnun etti. Gazze sınırı kapandı. İhvan’ı terör örgütü ilan etti. İhvan’ın yöneticilerini çeşitli cezalara mahkûm etti. Türkiye’deki Sisiler, “Mısır’ın Erdoğan’ını alaşağı ettiler.

            Sonunda Firavun halkın hür iradesi ile seçtiği Mursi için de kalem kırdı. Uluslararası kamuoyu yine sessiz kaldı. Sadece Türkiye’den gür bir ses yükseldi.

            Yerli görünümlü şantajlarla Sayın Erdoğan gider sanıyorlardı. Geçen 10 Ağustos’ta yüzde 52 oy ile halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ı kast ederek gazetesinde idam başlığını atabilenler oluyor.

            Sayın Erdoğan Mısır’ın kaderi 7 Haziran’a bağlı olduğunu söylüyor. Çünkü son umut 7 Haziran’dır. Ortadoğu ve yakın çevresinin gadre uğramış insanlarının kaderi gerçekten 7 Haziran’a bağlıdır.

            Çünkü sadece Erdoğan önderliğindeki Türkiye “hakkı tutup kaldırıyor.” Türkiye ancak Erdoğan liderliğinde yükselişini sürdürebilirse, Türkiye krizlerle, koalisyonlarla ve PKK ile boğuşmayacak. 7 Haziran’da sandık öncekilerden daha büyük anlamlar taşıyor.

            Ayrıca bu uzun bir demokrasi mücadelesi hikâyesidir. Bu mücadelenin hikâyesi, sadece bugün yaşayanların oyu, duası, çabası, teri değildir. Çanakkale şehidi de buna dahildir. PKK silahı ile toprağa düşen ana kuzuları da buna dâhildir.

            Menderes’in boynundaki ipin izi, Özal’ın Erbakan’ın emeği, 28 Şubat’a sabreden, 27 Nisan’a hadi oradan diyen, Gezi’yi “la havle” geçiştiren, 17-25 Aralık’ta, 6-7 Ekim’de HDP’ ye notunu verenler dâhildir.

            Tiran’da halk, Cumhurbaşkanımızın yüzüne bakıp ağladı. Konuşmasının çevrisini beklemeden alkışladılar.

            TÜRKİYE, KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR.

                                                                                                            

                       

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek