Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 05 Mayıs 2015, Salı 09:25:29 tarihinde eklendi. 437 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MAKSAT ERMENİLERİN ACISI DEĞİL, TÜRKİYE’NİN DURDURULMASI -

MAKSAT ERMENİLERİN ACISI DEĞİL, TÜRKİYE’NİN DURDURULMASI

Milletimizin dikkatini çekmek istiyorum. Türkiye güçlendikçe oyunlar çoğalıyor. Gayrisafi gelirimiz arttıkça homurtularda artıyor. Köprülerimiz, barajlarımız, santrallerimiz yükseldikçe birilerinin sesi de yükseliyor. Ordumuz kendi tüfeğini, kendi tankını, kendi helikopterini, kendi füzesini, kendi uçağını kullanma teşebbüsünde bulundukça içeriden ve dışarıdan engellemeler; çengellemeler; kösteklemelerde aynı oranda çoğalıyor. “Mesele Ermeni falan değil, siz hala anlamadınız mı?” Ermeniler bir asır önce taşerondular, birilerinin oynattığı kuklaydılar. Bir asır sonra yani şimdi de öyleler, yine taşeron yine kuklalar. Yüz yıl önce büyük devletimizi çökertmek için kullanılmışlardı. Şimdi de milli devletimizin yücelmesini frenlemek için kullanılıyorlar. O gün Ermeni ve benzerlerini aleyhimizde kullananalar, bir asır öncesinin emperyalist, işgalcileriydi, yani Fransa, İngiltere, Amerika, Rusya idiler. Şimdi de aynı alçaklar, aynı köpeklerdir.

Lüleburgaz’da yaşayan bir esnaf ağabeyimiz var. Yıllar önce anlatmıştı. “Burla biraderlere gittim bir makine almak için, bana dediler ki kendine bir Ermeni ortak bulikinize vereyim. Biz bu makinayı sadece Türklere satmıyoruz.” O zaman bu hadiseyi dinlediğimde bayağı şaşırmıştım. Burla biraderler Yahudidirler. Nasıl olurda Ermenileri bu kadar kayırırlar? Bahsi geçen makine para kazandıran, ithalatını da sadece Burla biraderlerin yaptığı bir makinaydı.

Sonra dünyadaki olayları izleye izleye anladım ki pis ve şeytan Siyonistler Ermeniler’i kayırarak kullanıyorlar. Türkiye’nin en zengin ailesi Koçlar’da kendilerine bir Ermeni gelin aldılar, bu sebepten Siyonist kendisi ortaya çıkmaz, maşa kullanır. Hani buralara da gelip  “Yahudi tarikatları” kuranlar var ya, kim bilir ne şeytanlıklar düşünüyorlar? Bizim insanlarımızı kim bilir nelere hazırlıyorlar?

Siyonist şeytanın kolu çok uzundur. Rusya’dan da, Almanya’dan, Fransa’dan, Amerika’dan da sesi çıkar. Görmüyor musunuz bizdeki son fitne ”paraleli” mahkeme önlerinde şov yaparlarken hep Siyonist’e hep dış güçlere mesaj veriyorlar. Planı Siyonist yapıyor. Dün Çanakkale önlerine gelen emperyalistlere, yani Fransa, İngiltere, Rusya’sına uygulatıyorlar. Kullandıkları ise Ermeni, PKK, Kominist eşkıyalar.  Velhasıl Türkiye’ye zarara verebilen herkes.

İşte bir seçim arifesindeyiz. İnşaatı devam eden eserlerimiz var. Üçüncü boğaz köprüsü, ikinci ve üçüncü boğazın altından geçiş, Dünyanın en büyük hava alanı, ikinci boğaz açılması, nükleer santraller, hızlı tren hatları, Altay tankımız, milli harp uçağımız, İzmit Körfez köprümüz, Ergene projesi. Daha sayamadığım yüzlerce ve trilyon tutarında eser. Bu eserler bittiğinde Türkiye’nin ekonomisi katlanacaktır.

Türkiye güçlendikçe Cumhurbaşkanımızın sesi de, Avrupa’da Birleşmiş Milletler de velhasıl her yerde daha çok çıkacak, dünya gerçekleri daha net, daha gür bir şekilde duymaya başlayacaktır. Buna Siyonist razı olur mu? Türkiye’nin güçlenmesi emperyalistlerin hiç işine gelir mi? Bu seçimde “nasıl yapsak da bir kargaşa, bir istikrarsızlık, bir kaos çıkarabilse?” dışardaki düşmanlarımızın ve içerdeki işbirlikçilerinin kaygısı odur. Milletimizin ise tarih boyu özelliği oyun bozmak, zincirleri kırmak, fitneye fesatçıya, kumpasçıya haddini bildirmektir. Yine öyle olacaktır. Bu millet bir kere şahlanmıştır. Hiç kimse tutamaz.

 

Saygılarımla     

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek