Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 02 Mayıs 2015, Cumartesi 09:21:09 tarihinde eklendi. 1121 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KIRKLARELİSPOR GÜMÜŞHANESPOR - Metin Dikener

KIRKLARELİSPOR  GÜMÜŞHANESPOR

Kırklarelispor yarın 2014/15 yılı futbol sezonunun son resmi lig maçını 8 Kasım Stadında oynuyor. Rakip 37 puanlı Gümüşhanespor. Kırklarelispor kendisi için en önemli maçını iki hafta önce yine 8 Kasım Stadında Ankaragücü ile oynamıştı. Ligin güçlü takımı olan, düşme gibi bir derdi olmayan Ankaragücünü 1-0 mağlup etmişti. Kırklarelispor’un aldığı 3 puan takımı rahatlatmış, kümede bırakmıştı. Geçen hafta ise Kırklarelispor, İzmir deplasmanına gitti. Burada Göztepe’ye karşı maçı 3-1 kaybetti. Galip gelen Göztepe ise 1. Türkiye Profesyonel ligine yükseldi.

 

Bu hafta kırmızı grupta oynanacak maçlara şöyle bir bakalım ve yorum yapalım.

İzmir Altay takımının haftalar önce küme düştüğünü söyledik. Bu lige iki takım daha veda edecek ve bir alt lige düşecek. 35 puanlı Gölbaşıspor, Ankaragücü ile oynuyor. Bana göre Gölbaşıspor, Ankaragücünü rahat bir şekilde yener. 38 puanı olur. Yine 35 puanlı Kahramanmaraşspor, iç sahada düşme derdi olmayan Pazarspor maçını rahat alır, 38 puanı ulaşır ve 38 puanlık takımlar kervanına katılır. Bu durumda tehlikeli durumda olan ve düşme potasında iki takım kalıyor. Biri 35 puanlı Tepecikspor diğeri 34 puanlı Düzyurtspor.

Tepecikspor-Kocaelibirlikspor ile, Düzyurtspor’da İnegölspor deplasmanda oynuyor. Her iki takımın işi çok zor zira Düzyurtspor İnegöl’de İnegölspor’u yense bile 37 puan ile lig de kalmayabilir. Tepecikspor Kocaeli’nde Birliksporu yenebilir.

Yarın birçok takımın kaderini belirleyecek son 90 dakika maçlarını oynacak. Bu maçlar sonunda mutlaka bazı takımlarımız sevinirken diğer takımlar küme düştükleri için üzülecek. Ama Türkiye’de tüm liglerde önümüzdeki sezonda da maçlar devam edecek.

Haftanın diğer iki maçınında bir değerlendirmesini yapalım.

Nazillispor iç sahada Göztepe’yi, Sarıyer’de yine iç sahada DiyarbakırBüyükşehir BelediyeSpor’u rahat yener. Neticede Bandırmaspor-Hatayspor-İnegölspor ve de Sarıyer play off grubuna kalır. 

 

Tüm sezon iç saha maçlarını Lüleburgaz 8 Kasım Stadında deplasmanda gibi oynayan Kırklarelispor’un çok başarılı bir sezon geçirdiğini net bir şekilde söyleyebilirim. Kırklarelispor’un önümüzdeki futbol sezonunda yepyeni pırıl pırıl stadlarına kavuşacaklarını müthiş seyirci desteğiyle oynayacaklarını düşündüğümde 2015/16 Futbol sezonunda daha da başarılı olacaklarını ve üst sıraları zorlayacaklarını net bir şekilde dile getirebilirim. Kırklarelispor Kulübünü zor günlerden alıp, bu günlere getiren Başkan olarak görevine devam eden Sevgili kardeşim Volkan Can’ı, bu başarılarda imzası bulunan Teknik Direktörleri yine sevgili kardeşim Bilgin Erdem’i ve tüm futbolcuları candan kutluyorum.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek