Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu yazı 24 Nisan 2015, Cuma 09:17:38 tarihinde eklendi. 437 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Anası Türk olanı Ermenistan’da başbakan yaparlar mı? -

Bizim devletimiz maalesef her zaman propagandayı yanlış yerden tutuyor. Ermeni meselesinde de öyle oluyor. Hep savunmada kalıyoruz.
Anası Türk olanı Ermenistan’da başbakan yaparlar mı?

 Halbuki “Ermeni soykırımı yoktur. Müslüman soykırımı vardır” siz buna ister Kürt soykırımı deyin, ister Çerkez, isterse de Türk soykırımı deyin. Mutlak olan şu ki eline silah alıp da öldürmeye ilk başlayanlar Ermenilerdir. Buna rağmen biz o kadar yumuşak ve merhametli bir milletiz ki, anası ermeni olan bir kimseyi ana muhalefet partisi genel başkanı yapabiliyoruz. Birçok parti genel başkanı için benzeri dedikodu yapıldı. Sayın Kılıçdaroğlu’nun anası için hadise bir söylenti veya iftira değil gerçeğin ta kendisidir. Üstelikte kadın kimliğini asla saklamamış bilakis Ermeniliğini yaşamış ölünce de kendisini ermeni mezarlığına vasiyet etmiştir. Böyleyken ve CHP genel başkanı olan bir kişinin Ermeni çocuğu olması milletimiz tarafından hiç sorgulanmamış, yadırganmamış. Halkımızın çokça bir kısmı tarafından desteklenmektedir de. İşte seçim geldi göreceğiz.

Oysa Ermenistan’da asla annesi Türk olan birisinin kuracağı bir partiyi Ermenilerin oy vermeleri bir yana parti kurması hatta sokaklarda rahat dolaşmaları bile mümkün değildir. Malumunuz Türk, Ermeni olaylarının en önemli kısmının yaşandığı 1915 yılının yüzüncü senesine gelmiş bulunuyoruz. Bu sebepten Türk milletiyle derdi olanlar bu hadiseyi bahane edip milletimize hakaret ediyorlar.

BU OLAY NASIL OLMUŞTUR?

Bu topraklara geldiğimizden beri beraber yaşadığımız ve de Bizans’ın katliamlarından kurtarıp koruduğumuz, bin yıllık vatandaşlarımız, birinci dünya savaşında birazcık zayıf düştüğümüz anda isyana kalkıştılar. Bizim çok büyük devletimiz vardı. O günün emperyalistleri bu devleti yıkıp yağmalamaya karar verdiler. İçimizdeki Rum’unu, Bulgar’ını, Arap’ını velhasıl bütün azınlıkları isyan ettirdiler. Birçokları bağımsız devletlerini kurdurdular. İngiliz’i, Fransız’ı, Rus’u Ermenilere de bağımsızlık sözü verdi. Hazar, Karadeniz ve Akdeniz’e kıyıları olan bir devlet kurabilme hayali birçok Ermeni’yi azdırdı. Bir devlet nasıl kurulur? Tabi ki savaşarak, kimse sana “Al şu toprakları da devletini kur” demez.  Ermeniler de bunu yaptılar. Akdeniz, Karadeniz ve Hazar denizi üçgenindeki arazide hiçbir yerleşim alanında çoğunluk teşkil edemiyorlardı. Kendi devletlerini kurabilmek için çoğunlukta olmak lazımdır. Peki, ne yapacaklar? Başladılar o bölgedeki Müslümanları öldürmeye. Terörün her çeşidini yaptılar. Müslümanları camilere doldurup çoluk çocuk, kadın, ihtiyar demeden yaktılar. Bazen dehşetin boyutunu arttırmak için baltalarla kestiler. Tecavüzler, işkenceler sınırsızdı. Van gölündeki Akdamar adasına kayıklarla tecavüz için götürülen Kürt kızlarından elli iki tanesi kendilerini suya atarak öldürdüler. Van, Bitlis gibi şehirlerimiz tamamen yakıldı ve insanları öldürüldü. Sonra baktık ki olmuyor. Askerimiz bunları topladı ve tehcir etti. Tehcir “zorla hicret ettirmek” demektir. Nereye yine bizim vatanımız olan Lübnan’a. Bu arada karısına, kızına tecavüz edilen Kürt kardeşlerimiz de biraz intikam aldılar tabi. Şimdi hadise budur soruyorum kim soykırımcı? Kim katliamcı? Kavgayı ilk başlatan suçludur. Öyleyse bizde meclisimizi toplayıp “Ermeniler bize soykırım yaptı” diye bir karar almalıyız. Ben biliyorum bu Ermeni şarlatanlarının arkasında yine Siyonist Yahudi var.

ASLA KONUŞMAMASI GEREKEN İKİ KİŞİ

Ağızlarını asla açmaması gereken iki kişi vardır. Birincisi Papa’dır. Ulan sen kendi tarihine baksana pis papaz. Asırlar boyu süren nice masumun kanını içen Haçlı seferlerini düzenleyenler papalardır. Şimdi utanmadan bizi suçluyor. Vay namussuz.

İkinci konuşmaması gereken ise HDP genel başkanı Selahattin Demirtaş’tır. Ulan utanmaz Ermeniler Kürtleri kestiler. Ermeni eşkıyasının katlettiği ve tecavüz ettiklerinin yüzde doksanı Kürt kardeşlerimizdir. Bu rakamın dört yüz bin civarında olduğu söyleniyor. Sen hangi vicdanınla Ermenilerin safında yer alıyorsun?

 

 Çok uzattık.. Saygılarımla   

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek