Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 21 Nisan 2015, Salı 09:20:13 tarihinde eklendi. 906 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

C.H.P. NİN ERMENİ SEVGİSİ “ YEMUŞ” ANADAN MI GELİYOR? -

C.H.P. NİN ERMENİ SEVGİSİ “ YEMUŞ” ANADAN MI GELİYOR?

CHP’nin İstanbul ikinci bölgesinin birinci sıradaki adayı bir Ermeni’dir.  Adı da “Selina Doğan” olabilir, nitekim diğer partilerde de var.  Mesela aklımda kaldığına göre AK Parti’de de bir ermeni aday var.  Fakat C.H.P. de ki başka hem de birçok yönden başka.  Bir kere İstanbul ikinci bölgenin birinci sırası. Yani liste  başında.  CHP’nin nice büyük adamları listeye girememişken. Niceleri üçüncü beşinci sıralarda kendilerine zor yer bulmuşlarken, bu Selina hanımın kıymeti nerden geliyor?  İstanbul ikinci bölgenin liste başına nasıl gelip kuruluyor?  Deniz Baykal Antalya’da kaçıncı sırada?  Mustafa Sarıgül İstanbul’un neresinde, kaçıncı sırada?  Bu Selina Hanım onlardan daha mı değerli? İstanbul da, hatta Türkiye de kaç Ermeni var?  Bunların ne kadar oyları var ki? Türkiye’de ki Ermenilerin oylarını toplasan hepsi çeyrek millet vekili çıkartmaz.  Peki, bu hanımın kıymeti nereden geliyor?

O zaman dikkat edin. Size iki tane Ermeni söyleyeceğim. Değerlerinin nereden geldiğini anlarsınız Birincisi ‘’ Yemuş  Kılıçdaroğlu’’ kim olduğunu biliyor musunuz? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun annesidir ve Ermeni’dir.  Bildiğim Kadarıyla bu Selina Hanım’la bir akrabalığı yoktur. Varsa da ben bilmiyorum. Gerçi Kemal Kılıçdaroğlu akrabalarına ne kadar sahip çıktığını SSK genel müdürlüğü döneminde göstermişti ama dediğim gibi Selina Hanım’la akrabalığı varsa da biz bilmiyoruz. Parantez içerisinde ben şunu da izah edeyim, SSK genel müdürlüğü yaparken kurumu batırmasından ve de yine kuruma akrabalarını doldurmasından çok beni ilgilendiren kısmı SSK ilaçlarının PKK mağaralarında yakalanmasıdır. O günleri yaşayanlar iyi bilir. İlaç bulunmazdı SSK ilaçları da sadece işçi ve emeklilerine verilirdi. Eğer SSK ilaçları PKK eşkıyasının barınaklarına bir şekilde ulaşıyorsa onları oraya ulaştıranlar vardı. Yani kurumda PKK‘nın ajanları barınıyorlardı ki SSK depolarındaki ilaçları hasta ve yaralı bölücü eşkıyaların tedavisinde kullanıyorlardı. SSK’nın başında o zaman kim vardı? Kılıçdaroğlu. Kimleri işe almıştı? Akrabalarını. Anası kimdi? Ermeni asıllı Yemuş Hanım. Siz olsanız kimden şüphelenirsiniz? Hadi onu da size bırakayım. Bir kaset operasyonuyla Deniz Baykal genel başkanlıktan uzaklaşınca CHP’yi Aydın Doğan ve Rahmi Koç’lar tesir altına aldılar. Peki, Rahmi Koç’un oğlu Mustafa Koç’un eşi kimdir? Oda bir Ermeni kızı. Bunların sözü CHP de geçmez mi hiç?

Savcı Sayan CHP de eski genel başkan yardımcısı diyor ki ‘’ Selina Hanım Ermeni soykırımını kabul eden bir erminidir.’’ Kendisi de  ‘’Adaylığım soykırımın yüzüncü yılına denk geldi, tevafuk oldu.’’ diyor. Anladınız mı şimdi önemini?

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek