KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu yazı 04 Nisan 2015, Cumartesi 09:12:52 tarihinde eklendi. 821 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KIRKLARELİSPOR DÜZYURTSPOR - Metin Dikener

KIRKLARELİSPOR  DÜZYURTSPOR

Kırklarelispor iç sahada en önemli maçında Bugsaşspor takımını 1-0 yenerek, 3 puan almıştı. Geçen hafta ise gittiği deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor ile oynadığı maçı 3-1 kaybetti. 29 maçta 33 puan toplayan ve düşme potasında bulunan en yakın rakibi Tepecikspor’a 4 puan fark atan Kırklarelispor, yarın 8 Kasım Stadında puan cetvelinde en yakın takipçisi 32 puanlı Düzyurtspor ile karşılaşıyor.

Gruptan üç takımın düşeceğini hesapladığımızda 18. sıradaki İzmir Altay takımının küme düştüğünü net bir şekilde söyleyebilirim. 17. sıradaki Kahramanmaraşspor’un kümede kalabilmesi için; içeride ve dışarıda alacağı galibiyetler yanında rakipleri Bugsaşspor-Gölbaşıspor ve Pazarspor kaybedeceği puanlar bu takımı belki de kümede bırakabilir. Bu hafta iç sahada lider Bandırmaspor ile oynayacağı maçı düşündüğümüzde Kahramanmaraşspor’un işinin zor olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz. 16. sıradaki Tepecikspor 2.devre super neticeler alarak Lig de kalma şansını epey arttırdı. Tepecikspor da yarın deplasmanda İnegölspor ile oynuyor. İşimi epey zor…

Düşme potasında bana gore haftanın en önemli maçı Gölbaşıspor ile Bugsaşspor takımları arasında, maçı alan rahatlıyor, maçı kaybeden düşme potasında kalıyor.

Şimdi tüm bunların bir değerlendirmesini neden yaptım?

Trakya’nın profesyonel lig deki tek takımı olan Kırklarelispor’un yarın rakibi Düzyurtspor’u yendiği taktirde lig de en ufak bir endişesi kalmıyor.

Kırklarelispor, zaten iyi bir ekip dolayısıyla tüm takımları grup değerlendirdiğimizde küme düşme potasındaki takımlarında oynayacağı maçları hesaba kattığımızda ben Kırklarelispor’un ligi en kötü 10.sırada bitireceği ve rakibi Düzyurtspor’u rahat yeneceğini rahat bir şekilde söyleyebilirim.

İçeride mi? Dışarıda mı? Bir takımın hangi şartlarda daha başarılı olacağını daha iyi futbol oynayacağını en iyi bilenlerdenim. Dolayısıyla iç saha maçlarını bile deplasmanda gibi oynayan Kırklarelispor’u tüm maddi ve manevi zorlukları yendiği için çok başarılı buluyorum. Tabii bu zorluklar ve yokluklar ile mücadele ederek bu başarıyı yakalayan sevgili kardeşim Başkan Volkan Can’ı, Teknik Direktörleri Erdem Bilgin’i ve tüm futbolcu kardeşlerimi candan kutluyor, başarılar diliyorum.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek