Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 27 Mart 2015, Cuma 09:37:20 tarihinde eklendi. 750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÇANAKKALE SAVAŞLARINDA SİYONİZMİN ETKİSİ -

ÇANAKKALE SAVAŞLARINDA SİYONİZMİN ETKİSİ

Bu mevzu en az bilinen, fakat  en çok bilinmesi ve de konuşulması gereken kısmıdır.  Çanakkale savaşlarını ve birinci  cihan savaşını çıkaran, planlayan, sonunda da planladığı gibi bitmesini sağlayan  Siyonistlerdir. Çanakkale cephesinde sadece nakliye işlerinde kullanılmak üzere katır birlikleriyle bulunmuşlardır ama öbür taraftan kimliğini gizleyerek casus olarak savaşın her bölgesinde etki sahibi olmuşlardır.  Deniliyor ki bizatihi Çanakkale savaşının Türk tarafını idare eden komutan Liman Von Senders Paşa aslan bir Alman Yahudi’siymiş. Yine deniliyor ki, kimseden izin almadan gidip Rus sahillerini bombalayan Yavuz Gemisinin komutanı da bir Alman Yahudi’siymiş. Her iki durumda çok iyi incelenmeli ve milletimizce bilinmelidir. Çünkü bu çok dehşet bir iddia. Tamam, bu korkunç bilgi bir iddiadır ama çok iyi bilinen şeyler de var, mesela Filistin cephesi. Biz savaşı esas orada kaybettik.  Çanakkale’de kaybetmedik ki. Öncelikle şunu iyi bilelim, Yahudi hiçbir zaman Alman değildir, İngiliz değildir, Yahudi asla bir Türk değildir. Yahudi nerede olursa olsun her zaman bir Yahudi’dir. Birinci Dünya Harbi’nde de Yahudi’nin menfaatleri İngiliz Emperyalistleriyle çakışıyordu. İngilizler Osmanlı’nın petrol bölgelerine sulanırken, Yahudiler de Filistin de bir devlet kurma hayalindeydiler. İşte bu plana uygun işbirlikleri bütün savaş boyunca göze çarpıyor. Meclisimizin sonraları milis generali rütbesini verdiği savaş yıllarında da yüzbaşı olan Cevat Rıfat Atilhan Filistin cephesinde üç yüzden fazla Yahudi ajanını yakaladıklarını yazıyor. Hatta şunu da ilave ediyor. “Öyle ki İngiliz Genelkurmay’ı Yahudi ajanları sayesinde bizim ordumuzun durumunu bizden daha iyi biliyorlardı.”

Filistin orduları Başkomutanı Cemal Paşa’nın özel sekreteri Sara adında bir Yahudi kızı hem de Cemal Paşa’nın metresi ve İngiliz casusuydu. Savaş sonunda İngiliz Genelkurmayının itirafı “Eğer Yahudi ajanlarının yardımları olmasaydı bu savaşı kazanamazdık.” Olmuştur. Birinci dünya harbi 1914’te başlamıştır. Oysa Yahudi ajanları daha 1909’da Abdülhamit’i tahttan indirerek, yerine de İttihat ve Terakki Partisi’ni getirerek, genç, çaylak, tecrübesiz aptalları iş başına getirerek bizi savaşa sokmaya hem de yenilmesi mutlak olan Almanların yanına itmeye muvaffak olmuşlardır. Dediğim gibi bu savaş bütün sonuçlarıyla beraber ta baştan planlanmış, bu planı da Siyonist ajanlar yapmışlardır. Alman, İngiliz ve Türk Mason ve Yahudileri olarak bu savaşta bizim yenilgimiz tamamen Siyonist ajanlar sayesinde olduğu kesin.  Öbür taraftan Almanya’da aynen bizim gibidir, onların da yenilmesine Siyonistler sebep oldular. Nasıl mı? Anlatayım. Alman diktatörü Adolf Hitler anlatıyor. “Birinci Dünya Harbi’nin en hareketli günlerinde Doğu Cephesi’nde Rusya çöktü. Bizler Doğu Cephesi’nden marşlar söyleyerek batıya Fransa cephesine akıyorduk, diyorduk ki artık en güçlü düşmanımız Rusya saf dışı kaldı. Şimdi Fransa’yı elimizden kimse kurtaramaz. Fakat ne oldu biliyor musunuz? Tam Fransa’yı ezmek için hücum etmeye başladık ki bizim demir yolu işçilerimiz greve gittiler, nakliye durdu, lojistik destek sağlanamadı ve Almanya teslim oldu. Almanya’nın teslim olduğunu duyduğumda üç gün ağladım. Kendi kendime soruyordum. Bir parça daha fazla ekmek kazanmak nasıl bir vatandan daha kıymetli olabilir? Bunun sebeplerinin araştıracağım. Araştırdım. Bir de ne göreyim. Biz cephelerde vatan için ölürken alçak Yahudiler cephe gerisinde bütün sendikaları ele geçirmişler, işçilerimizi greve sokmuşlar. Bizi savaş ortasında arkamızdan vurmuşlar…” Hitlerin söyledikleri doğru mu acaba? Siyonist’i araştırmaya kimse cesaret edemiyor. Her kim ki onların ihanetlerini ortaya çıkarmaya çalışırsa başına gelmedik kalmıyor. Yukarıda adını yazdığım Cevat Rıfat Atilhan’da öldüğünde cebinden 35 kuruş çıkmış. Siyonistlerin milletimize ettiklerini anlatan yetmiş küsür kitap yazmıştı. Baya da zengin idi Yahudiler canını okudular, iflas ettirdiler. Tamam, Yahudi’den, Siyonist’ten, Mason’dan korkalım. Onların şakası yok da peki biz tarihimizi nasıl anlayacağız? Onların ihanetlerini anlamadan geçmişimizle, şimdiki halimizle ve de geleceğimizle ilgili bir karar veremeyiz ki. Yahudi ve Siyonist’i anlamadan ne birinci ne ikinci ne İstiklal Harplerini, ne Cumhuriyet’i, ne ihtilalleri, ne iftiraları anlayabiliriz. Siyonist’i anlamadan hiçbir şey yerine oturmuyor.

Saygılarımla

 

  

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek