Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 03 Mart 2015, Salı 09:23:02 tarihinde eklendi. 1953 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU’NUN CHP’DEKİ GÜCÜ ALEVİLERDEN Mİ GELİYOR? -

KILIÇDAROĞLU’NUN CHP’DEKİ GÜCÜ ALEVİLERDEN Mİ GELİYOR?

Son CHP kurultayında bu gerçeği dile getirenler olmuştu.

 Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu karşısında çok güçlü bir adaydı.

Çok iyi bir hatip idi, güzel konuşuyordu.

 Memleketi Yalova belediyesini CHP’nin kazanmasında büyük rol oynamıştı.

 Tiz sesiyle ve güzel konuşmasıyla tam da CHP’ye uygun bir genel başkan adayıydı.

Tıpkı Ecevit’in gençliği gibi.

Kongre esnasında çok başarılı ve heyecanlı konuşmasını dinlerken “Seçimi kesin alır” demiştik.

 Ama alamadı, neden? O zamanda bazıları dediler ki “Katiyen alamaz. Kongreyi Kılıçdaroğlu alır. Çünkü CHP delegesinin yarıdan fazlası Alevi kökenlidir” demişlerdi.

 Onlar haklı çıktı.

 İş bankası yönetim kurulunda da CHP’den üç üye bulunur.

Bu üç üyeden birisi CHP ‘de adalet bakanlığı yapmış Moğoltay’ın oğludur.

 İkincisi eski Türk İş genel başkanı şimdi de CHP’de milletvekili Bayram Meral’in oğluymuş, bunların ikisi de Alevi kökenlidirler. Üçüncüsü kim bilmiyorum. O da mutlaka yine bir alevidir. Eminim ki her biri Cumhurbaşkanı’ndan daha fazla maaş alıyorlardır. Peki, neden böyle? Türkiye’de sadece aleviler mi yaşıyor? Bu yazıyı okuyup da sakın ha bana kimse “Ayrımcılık yapıyor” demesin.

 Ben değil ayrımcılığı yapanlar yapıyor. Ne olurdu o yağlı ballı, paralı pullu makamın hiç olmasa birisini de Alevi olmayan bir partiliye verselerdi ya. İş bankasındaki CHP’ye ait o paralar, dünya Müslümanlarının özellikle de Hindistan, Pakistan, Bangladeş’teki din kardeşlerimizin İstiklal Harbi’nde “Hilafet kurtulsun” diye aralarında toplayıp Ankara’ya gönderdikleri yardım paralarıdır.

 Kuvva-i Milliye’nin başı olarak M. Kemal’in emrine verilmiştir. Savaşta harcanmayanlarla da İş Bankası kurulmuştur. Şimdi size soruyorum. Hangi Pakistanlı Müslüman yardımlarının CHP’nin emrine verilmesini ister? Diyorlar ki “Biz CHP olarak o paradan pay alamıyoruz. Türk Tarih ve Dil Kurumu alıyor.” Tamam, da yönetim kuruluna verdiğiniz o adamlarda maaş almıyorlar mı? Banka yönetimindeki söz sahibi olmanız hasebiyle Aydın Doğan’a yaptığınız kıyaklara ne demeli?

Neyse mevzuyu saptırmayalım. CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu koyu bir alevidir. Kendisinin Seyid soyu olduğunu söylüyor. Yani Seyid Rıza’nın soyundan. Seyid Rıza, Mustafa Kemal’in astırdığı adamdır. Yani Dersim İsyanı’nın başıdır. Onun için Türkiye’nin Suriyeli diktatör Beşar Esed’le ilgili politikalarına çok kızar. Esed’i çok sever. Çünkü Beşar Esed de Aleviliğin bir kolu Nusayridir. Onun için Sünni Müslümanları çok ezer. Babası da öyleydi.

Peki, sahiden CHP bir Alevi partisi midir? Hayır. Alevileri dolgu malzemesi olarak kullanıyorlar. Esas güç Mason ve Siyonist çetededir. Ama onların parmak sayısı yeterli olmadığından Alevilerin feodal yapısını kullanıyorlar. Onların haklarını, kültürel farklılıklarını istismar ediyorlar. Mesela şu Taksim olayları esnasında Türkiye’nin muhtelif yerlerinde yedi gencimiz öldü. Bu yedi gencin hepsinin de Alevi kökenli olmaları beni o günden beri düşündürüyor. Yahu bu memlekette sadece Aleviler mi yaşıyor? Sadece sokağa Aleviler mi çıkıyor? Hayır, hayır. Oyun çok derin. Alevileri bu ülkenin aleyhine kışkırtmak için birileri derin işler çeviriyor. Bir yerde böyle derin işler varsa orada mutlaka Siyonist ve Masonlar da vardır. Alevi kardeşlerimizin dikkatli olmalarını tavsiye ederim.

 

Saygılarımla             

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek