Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 25 Şubat 2015, Çarşamba 09:22:02 tarihinde eklendi. 5239 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DAVUTOĞLU’NUN KAPASİTESİ -

DAVUTOĞLU’NUN KAPASİTESİ

            İdeolojik takılmaz. Hesap kitap işlerinde mantıklı davranır. Herkese saygılı duran bir insandır. Çalışkan ve başarılı bir milletvekiliydi. CHP’de yükselmeye başlayanlar, saldırgan bir kimliğe bürünmeye başlıyorlar. Son örneği Sayın Kılıçdaroğludur.

            Gurup toplantılarında Kendisini dinlerim. Bazı tutarlı sözler söylerse de “Ortadoğu’ya

Barışı ben getireceğim, dünyaya da barışı ben getireceğim.” Kabilinden sözler de söylüyor. Sonra da “Davutoğlu, sen Türkiye’nin en çapsız Dış İşleri bakanı oldun “diyor.

            İşte orada biraz dur Sayın Kılıçdaroğlu: Sen O’nu tanımaya vakit bulamadın. O’nu tanıman için kendisi ile bir çuval tuz yemen lazımdır. Bu kadar tuzu ne kadar zamanda yiyebilirsiniz? Bunu biraz düşününüz.

            Kılıçdaroğlu’nun Sayın Davutoğlu’nu eleştirmek en doğal hakkıdır. Böylece millete de bir hizmet etmiş olur. Ama kapasitem almaz demeye kalkarsa ayıp etmiş olur.

            Şu anda dünyada tanıdığın başbakanları objektif bir gözle değerlendirsen, Davutoğlü’nun tartışmasız en kapasiteli bir başbakan olduğunu görürsün. İster Merkel ile yâda Cameron ile veya diğer tanıdıklarınızla göreceksiniz ki Davutoğlu hepsinden daha da kapasiteli bir başbakandır.

            Onlar sadece kendi ülkeleri ve yakın çevreleri ile tanınırlar. Ama Davutoğlu dünya siyasetini doğusu ile batısı ile tarihiyle kültürü ile hepsinden daha iyi bilen daha kapasiteli bir

Başbakandır.

            Öğrenciliğinden beri arı gibi çalışan, soran, sorgulayan, sorunlara çözüm arayan bir beyindir. Konuştuğu âlin titri olan kişilere öyle sorular sorar ki o âlinler sonunda dayanamayıp

“Kim bu adam yahu beni terletti” siteminde bulunurlar.

            Davutoğlu’nun ömrü bilgi peşinde geçti. Dünyayı yakından tanıdı. Eserleri dünya dillerine çevrilmiş bir bilim adamıdır. Sayın Kılıçdaroğlu, kapasitesiz diye aşağıladığı sayın

Davutoğlu, sadece kendisi için değil, çevresi için de öğrenen ve öğretmeye çalışan bir şahsiyettir.

            Hazreti Musa’yı daha iyi anlamak için Zeytun Dağı nda, Brahmanizm’i anlamak için

Hindistan dağlarında ve Peygamberimizin ruh dünyasını daha iyi kavramak için Hıra Mağarası’nda geceleyen ender insanlardan biridir Sayın Davutoğlu.

            Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, gereğinde kendisine itiraz edebilen birini tercih ederek, büyüklüğünü göstermiştir. Zannedilmesin ki yanlış bildiği bir düşünceyi yâda siyaseti

Kabul eder. Davutoğlu’nun Abisi diyerek alay ettiği Sayın Cumhurbaşkanımız bulunduğu mevkiye gökten inmedi. Altı ay önce % 52 oyu halktan alarak ve seçilerek bir cumhurbaşkanı olmuştur.

            Davutoğlu Sayın Erdoğan’ın kurşun askeri değildir. O’nun tecrübesinden, uyumlu çalışmasından yararlanır. Bundan tabii ne olabilir? Kavga mı etmelidir?

           

            Ne demişler:                                                                                           

            Yiğit gölgesinde yiğit saklanır.                                       

 

            Namertlerde gölge olmaz dal olmaz.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek