Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 06 Ocak 2015, Salı 09:19:01 tarihinde eklendi. 523 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU NOEL PAPAZI, SOLCU YA DA ARNAVUT OLABİLİR! -

BU NOEL PAPAZI,  SOLCU YA DA ARNAVUT OLABİLİR!

Birazcık şakamın geçtiği bir arkadaşım bana sormuştu: “Hocam bu Noel baba için Türk diyorlar doğru mudur?” Bende cevaben “ Eğer gerçekten baban ise Türk olabilir” demiştim.

Sahi şu Noel papazı kimdir yahu? Bizim reis çok itibar ediyor, Arnavut olabilir mi ki? Arnavut arkadaşlar kızmasınlar, Arnavutluk’ta yüzde on beş kadar Hristiyan mevcuttur. Hani bizim reise de Arnavut diyorlar ya… Ya da solcu mu acaba? Malumunuz solcular daha çok itibar gösteriyorlardı. Eh, birazda solcular gibi ağaç düşmanı da. Her gelişinde çam katliamı yapılıyor ya.

Sahi bu Noel papazı kimdir, nasıl birisidir? Keşan Müftüsü “İyi bir adam olsa evlere bacadan değil kapıdan gelirdi.” demişti. Malumunuz efsaneye göre, bacadan gelir çocuklara oyuncak getirirmiş. Tabi ya müftü haklı neden kapıdan değil de bacadan? Ulan bu papaz “Çocuk istismarcısı olmasın?” Malumunuz papazlar arasında son zamanlarda çokça görülmeye başladı.

Neyse, bu papaz ne Türk ne Arnavut ne de Rum. Noel denilen bu papaz bir efsaneden ibarettir. Yani Hristiyan batının bir efsanevi ajanıdır. Emperyalist batı böyle efsaneleri kullanarak, kültürel işgal yapar, soygun, sömürü yapar. Kültürünü yayar, eşkıyalığını yapar. Bizdeki bazıları gibi aptallarda bu zokayı yutarlar. Batının çekim atmosferine ram olurlar. İşte bir gece sonrası da bizim peygamber efendimizin doğum gecesidir.  Nerede bu Noelci’ler?

Birazda bizim peygamber efendimiz (sav) için tören yapışınız laikliğe aykırı mı olur? Peki, papaz için yaptıklarınız neden Laikliğe aykırı olmuyor? Hani Kenya devlet başkanı demişti: “ Papazlar ellerinde İncillerle geldiler. Bize gözlerimizi yumarak dua yapmayı öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda bir de baktık ki bizim ellerimizde İnciller var, onların ellerinde bizim tapularımız var.” Kenya başkanının bu sözleri sadece Kenya veya Afrika halkına değil, hepinize idi. İstanbul sokaklarında Müslüman gençleri avlamaya çıkan misyoner papazlar beş on üniversite talebesini bir otel odasında toplarlar ve başlarlar Hristiyanlığı övmeye. Derler ki: “Türkler çok zeki insanlardır. Çalışkandırlar. Eğer Müslüman değil de Hristiyan olsalardı böyle geri kalmış bir ülke olmazlardı.”

Gençlerden bir tanesi “Papaz efendi, dünyanın en eski Hristiyan ülkesi neresidir, söyler misiniz?” der. Papaz  “kem küm” eder. Bilemez. Genç “O zaman ben söyleyeyim. Habeşistan’dır. Çok mu ileridir? Eğer Hristiyanlık ilerletiyorsa Habeşistan neden ilerlemedi? (Bugünkü Etopya)” der.

Misyoner papaz kızarır bozarır. Oradaki gençlerin bazısı “ŞU namussuzları dövelim” dese de. Akıllı gencimiz “Onlar dövülmüşten beter oldular.” der. Arkadaşlarını teskin eder. Noel gibi efsanelerde Hristiyan emperyalist batının efsane kahramanı ve efsane ajanıdır.

Hiç yaşamamış, hiç olmamış bir efsane üzerinden bir algı oluşturarak Hristiyanlık propagandası ve batı kültürü üstünlüğü meydana getiriyorlar. Bizde ki kültürel erozyona uğramış çevreleri de tepe tepe kullanıyorlar. Batının bir de “Hemşire Teresa’sı” vardır.  Arnavut asıllı bir Hristiyan misyoneri olan Hemşire Teresa da Hindistan civarında hemşirelik yapmış, batı onu efsaneleştirmiş, onun üzerinden de çoğu bölgelerde Hristiyanlık propagandası yapmıştır.

Noel papazı da, Hemşire Teresa da batı emperyalizminin oltasının yemleridir. Yutanlar, hapı yutarlar. Bizim kendimize ait değerlerimiz var. Bize onlar yeter.

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek