Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 29 Ekim 2014, Çarşamba 09:15:09 tarihinde eklendi. 466 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PARALEL YAPI PES ETMİYOR -

 PARALEL YAPI PES ETMİYOR

            Paralel Örgüt 17 ve 25 Aralık’ta yarım kalan darbe planını, bu sefer Yargıtay üzerinden tamamlama hesabı yapıyor. Paralel Örgüt’ün, 2015 Ocak ayında yapılacak, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı var gündemde. İki sosyal demokrat görünümlü aday var ortada. Diğeri ise açıktan Paralel yapının adayı. Bunlardan biri seçilecek,   

            Seçim sonrası yapılacak ilk iş AK Parti’yi kapatmak olacak. Gerekçe ise MİT ve TIR ları ve İŞİD olacakmış. Darbe sever Paralel Örgüt vaz geçmiyor. Yargıtay Başsavcısı seçilince AK Parti kapatılacak ve Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a vatana ihanet suçlaması ile dava açılacak.

            Burada OSLO görüşmeleri ve MİT konuları gerekçe olacak. Yargıtay’a 200, Danıştay’a 100 hâkim atanacak. HSYK seçimi yapıldı. Sonuç Paralel Yapının beklediği gibi olmadı. HSYK seçimlerinde hükümetin listesi kazandı. Yargı hükümete teslim oldu. Hükümet yargıyı ele geçirdi.

Yürütmeyle uyumlu yargı hayırlı olsun.

            HSYK seçimleri bitti. En önemli eşik aşıldı. HSYK’ DA görevli yargı mensupları hemen oradan tasfiye edilmelidir. Pensilvanya’daki tehlike bitmedi. Şimdi yeni hedef, Yargıtay Başsavcılığıdır. 17 Aralık’ta yarım kalan darbe planları şimdi planlanacak diye düşünülüyor. Sandıktan önceden tespit edilmiş adaylar çıkacakmış.

            Yargıtay’da 2015 yılı ocak ayında Cumhuriyet başsavcısı seçimi olacak. Şimdiden isimler Bunun için Yargıtay’da kâğıt üzerinde belirlenmiştir. Seçimde o isimler seçilecekmiş. Pensilvanya bu seçime bel bağlamıştır. Bunun için Yargıtay’da şimdiden yoğun bir çalışma vardır.    

            Yapılacak seçimde sandıktan bir Paralel Yapı örgüt üyesi yeni bir Abdurrahman Yalçınkaya çıkacaktır. O’nun ilk görevi AK Parti’yi kapatmak olacaktır. AK Parti’ye ve Sayın Erdoğan’a dava açmanın ana gerekçesi OSLO, MİT TIR ları ve İŞID oluşturacaktır. Vatana ihanet davası açmayı

Pensilvanyalılar ve Paralel Yapı’nın fikir babaları Yargıtay’ın içindedir. Asıl sıkıntının da orada olduğunun altını çiziyorlar.

            Casusluk davalarına verilecek cezaların temyizde yapılacak görüşülmesinde yargıçlar tarafından bozulması da planlanıyor. Büyük bir eşik atlatılsa bile henüz tehlike geçmemiştir

28 Kasım’da göreve başlayacak HSYK’nın yeni seçilen üyelerinin acele bir eylem planları yapmaları gerekiyor. HSYK Paralel Yapı ile mücadele edecek ve ana kumanda Yargıtay’dadır.

Adalet Bakanlığı, Yargıtay ve Danıştay’ın üye sayılarını Acele artıracak bir kanunu TBMM’nden geçirmelidir. Yargıtay’daki Paralel Yapı dağıtılmalıdır. İstinaf Mahkemeleri çalıştırılmalıdır. Paralel savcılar Yargıtay’a güvenmiyorlar. Suçlu yargıçlar Yargıtay’da yargılanacak. Onların orada yardım görmeleri önlenmelidir.

                                                                                                         

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek