Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 24 Ekim 2014, Cuma 09:15:51 tarihinde eklendi. 569 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Terörle mücadele Almanya mı , ABD mi yoksa Atatürk usulü mü olsun? -

Terörle mücadele Almanya mı , ABD mi yoksa Atatürk usulü mü olsun?

Teröristler her azdığında “bunları nasıl durduracağız?”, derdi hepimizin kafasını meşgul eder. Taksim ayaklanmasından sonra bu mevzu baya tartışılmıştı. Zamanla biraz unutulur gibi olduysa da Kobani kalkışmasıyla yeniden gündeme geldi. Sahi bu eşkıya güruhuyla nasıl başa çıkacağız. Bugünlerin derdi budur. Mecliste de, televizyonlarda da, gazete köşelerinde de, hatta her kahvede, her masada, her birkaç kişinin toplandığı yerde bu konuşuluyor. “Bu eşkıya sürüsünü nasıl terbiye edeceğiz?” Kimisi diyor ki Almanlar gibi yapalım. Kimisi İngilizler, Fransızlar gibi yapalım. Kimisi de Amerikan polisi ne yapıyorsa öyle muamele edelim.

Mesela Almanlar böylesi terör eşkıyalarına nasıl davranıyorlar? Bildiğim kadarıyla bir kere medyaya pek görüntü vermiyorlar. Ne yapıyorlarsa kameraların uzağında yapıp edip işi bitiriyorlar. Bence doğruda yapıyorlar. Çünkü teröristin en büyük arzusu eylemlerinin medyada görülmesi, kendilerinden bahsedilmesidir. Yani nefretten beslenirler. Onun içinde bizdeki Mason ve Siyonist medya sürekli terör eylemlerini en abartılı bir şekilde verir. Bu teröre dolaylı destektir. Alman usulünde birde şunu hatırlıyorum ben “toplu intihar ettirmek” bu nasıl olur? Bende biliyorum ama bir zamanlar Almanların başlarının belası bir kızıl çete vardı, adı da “Baader Meinof” çetesiydi. Polis onları topladı hepsi de bir gecede intihar ettiler. Nasıl becerdiniz bu işi diye sorsak “devlet sırrıdır, söyleyemeyiz” derler.

Amerikan usulüne gelince onlar teröristin kafasına ayakkabının burnuyla ve var güçleriyle vuruyorlar. Yani polisten sopayı yiyen bir teröristin artık bir daha terör yapacak hali kalmıyor. Sonra taşıdıkları silahın da hakkını veriyorlar. Adam ellerini cebine atsın, ya da arabasının torpido gözüne uzansa kurşunu yiyor, akıbetini soran bile olmuyor. Bizde bunlar gibi yapsak acaba CHP ne der? Kılıçdaroğlu ne söyler?

Bunlar Alman olsun, Amerikan olsun gavur işidir, bize biraz yabancı olabilir, biz yerliye bakalım.

Mesela Atatürk ne yapardı? Değil mi ya? Onu da isterseniz Tuncelililer’e sorun.

Sen Atatürk zamanında polis aracına Molotof atacaksın, dükkan, otobüs yakacaksın da bu ülkenin sokaklarında yaşayacaksın ha.

Yalnız atanı değil bütün sülalesini temizlerler adamın. Sadece yerden kurşun atmakla bırakmazlar, tepeden uçaklarla da bomba yağdırırlar.

Şimdiki CHP’ye gelince teröristleri nasıl savunacağını şaşırıyorlar.

Sahi bu parti Atatürk’ün partisi midir?

En küçük alamet görebiliyor musunuz?

 

Gören, bilen varsa bana da anlatsın. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek