Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 19 Eylül 2014, Cuma 09:21:14 tarihinde eklendi. 389 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye artık ABD’nin 51’nci eyaleti değil – 1 -

Türkiye artık ABD’nin 51’nci eyaleti değil – 1

Amerika’da bazı şahıs ve medya kuruluşları “Türkiye artık müttefikimiz değil” diye manşetler atıyorlar, demeçler veriyorlar.

Bence bu cümle yanlış olmuş. Aslı şöyle olmalıydı. “Türkiye artık elli birinci eyaletimiz değildir.”

Bence bu cümle bile biraz eksik oldu. İsterseniz şöyle ifade edelim. “Türkiye artık babanızın uşağı değildir.” Hah, şimdi biraz oldu gibi.

Bu güne kadarki ABD ile ilişkilerimiz, iki müttefik ilişkilerinden ziyade Amerika’nın bize tahakkümü şeklindeydi. Onlar ister biz boyun eğeriz.  Onlar planlar biz uyar, uygularız. Amerika’nın planlarından hiçbir zaman bizim menfaatlerimiz gözetilmez. Hoyratça ABD menfaatleri her zaman en baştadır. Çok defa da Türkiye’nin aleyhine olacak şekildedir.

Irak’ın işgal ve tahrip edilmesinde Türkiye’nin ne gibi faydası var? Afganistan işgalinde, bize faydası nedir? Mısır’da darbe yaptırdılar, bizim faydamız nedir ki? Tam tersine Irak’ın işgalinde, tahrip edilmesinde bize o kadar çok zarar verdi ki, hesabı mümkün değil. Mısır’daki darbe Mısır’a değil bize yapılmıştır.

Peki, Amerika’nın bunlardan istifadesi nedir? Bence hiç yok. ABD bu darbelerden ve işgallerden faydadan çok zarar görüyor. Peki, neden böyle yapıyor?

Çünkü ABD’de paçasını Siyonist’e kaptırmış. Ortadoğu’daki bütün kavgalardan tek karlı çıkan devlet Siyonist İsrail’dir. Amerika’yı, İngiltere’yi, kullanarak çevresinde istikrarsız bir bölge isteyen İsrail komşuları arasında kendisiyle boy ölçüşecek, cinayetlerine itiraz edecek bir güç, bir komşu istememektedir. İyi dikkat edin, bu bölgede akan her damla kan, patlayan her silah, her gözyaşı, her acı sadece Siyonist İsrail’in işine yaramaktadır.

IŞİD denilen çete nedir?

Şimdi güneyimizde hortlak çıkar gibi bir terör çetesi türedi. Kısa zaman içerisinde de herkesin korktuğu bir haydut oluverdi. Nereden çıktı bu çete?

 

Bu çetenin başında “Ebubekir Bağdadi” adında birisi var. Fakat anlaşıldı ki bu namussuz Bağdadi, aslında “TELAVİV” doğumlu “Simon” adında bir Yahudi p.ç.miş. MOSSAD’ın en iyi ajanlarından birisiymiş. Küçük yaşta Bağdat’a yerleştirilmiş ve böyle günlerde kullanılmak üzere hazırlanmış. En sonda ABD’nin istihbarat teşkilatı CIA’da başkanlık yapan “Ştraus”la buluşup şu pis “IŞİD”i kurmuşlar. Adam kestiriyorlar, terör yaptırıyorlar ki oralarda istikrar olmasın ABD ve Avrupa emperyalistlerinin elleri oralardan çekilmesin. Daha yazarız herhalde. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek